Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’ya Hande Soral bombası!

Bir Zamanlar Çukurova’ya Hande Soral bombası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir dizilerde rol almayan Hande Soral’ın Adana’da çekimleri devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosuna katılacağı ortaya çıktı. Hünkar karakterini canlandıran Vahide Perçin’in sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığı dizide büyük bir matem havası vardı.

Hünkar karakterinin ardından izleyicilerin ilgisinin azalabileceğine yönelik değerlendirmeler de yapılıyordu.Ayrıca Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş’in de diziden ayrılacağı ile ilgili gelen haberler tüm bu gelişmelere tuz biber ekmişti.

Diziden gelen yeni haberler ise yeni bir karakterin habercisi oldu.TV100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Hande Soral, dizinin başrol oyuncularından birisi olarak, etkili bir karakter ile ekibe katılıyor.

Kuzey Yıldızı dizisinde rol alan İsmail Demirci ile evli olan Hande Soral, yakında Adana’da ekibe katılacak. Ülkenin iki farklı ucunda farklı yapımlarda başrolde yer alan evli çift ise bir süre daha birbirlerini göremeyecek.

Bir Zamanlar Çukurova'ya Hande Soral bombası! 3

ATV’nin Tims&B imzalı reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3. sezonunda da seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Yeni kadın karakterinin Demir Yaman ile bağlantısı olan bir rolünün olacağı belirtiliyor.

Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın ardından dizinin 3. sezonunda transfer olan 3. önemli isim de Hande Soral olarak netleşti. Yeni bölümlerin daha da heyecanlı olması bekleniyor.

Soral, daha önce 2019 yılında final yapan Diriliş Ertuğrul dizisinde İlbilge Hatun karakterini canlandırmıştı. Oyuncu 1,5 yıldır ekranda yer almıyordu.