Ana sayfa Dizi Haberleri Koronavirüs ile çalkalanan Gönül Dağı dizisinde son gelişmeler çok olumlu

Koronavirüs ile çalkalanan Gönül Dağı dizisinde son gelişmeler çok olumlu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı, Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Önceki hafta İzmir’i etkileyen deprem felaketi nedeniyle yayınlanmayan, bu hafta başında ise koronavirüs felaketinin yaşandığı ortaya çıkan dizide gelişmeler bitmek bilmiyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizide tam 40 kişinin koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. İlk olarak Gülsim Ali’nin Covid-19 testi pozitif çıktı ve 11 günlük karantinanın ardından oyuncu sağlığına kavuştu. Sonrasında ise Ali Düşenkalkar ile birlikte 38 set çalışanının koronavirüse yakalandığı bildirildi. Bu süreçte çekimler durduruldu ve ekibin karantina sürecinin bitmesi beklendi.

Köprü Film tarafından yapımcılığı üstlenilen diziden yeni bilgiler geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre teknik ekipte pozitif vaka sayısının 5’ekadar indiği ortaya çıktı. Ali Düşenkalkar’ın da ciddi bir sorununun olmadığı ve süreci hafif atlattığı belirtiliyor.

Gönül Dağı dizi ekibinin önümüzdeki günlerde sete çıkması beklenirken, Düşenkalkar’ın yeniden test olacağı ve sonucun bir iki güne belli olacağı ifade ediliyor.

TRT yönetimi ile yapımcı firmanın ortak kararı doğrultusunda ise Gönül Dağı ekibine pandemi nedeniyle bir süre çalışılamadığı için 1’er kaşe ekstra ödeme yapılması kararlaştırıldı.

Dizinin en önemli avantajı ise stok bölümlerinin yeterli olması nedeniyle bu sıkıntılı süreçte izleyicilerin herhangi bir bölüm iptali ile karşılaşmayacak olması…

Dizinin teknik ekibine yapılan ekstra ödeme de takdir topladı.