Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’ya teşekkür şart! Mucize Doktor’u fena kamçıladı!

Bir Zamanlar Çukurova’ya teşekkür şart! Mucize Doktor’u fena kamçıladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinin ikinci sezonu devam ediyor. Dizinin ilk sezonuna nazaran ikinci sezon reytingler düşmüştü. Hatta perşembe rekabetinde de Bir Zamanlar Çukurova baskın bir şekilde öne çıkmıştı. Bunun en büyük sebebi de Mucize Doktor dizisinin hikayesinin durağanlaşmaya başlamasıydı.

Bu durumu erken fark eden yapım ekibi önce Ali Vefa karakterinin otizmli bir doktor olduğunu ve farklı bir kişiliğinin bulunduğunu yeniden hatırlatma ihtiyacı duydu. Zira, artık Ali Vefa’nın bu yönü neredeyse unutulmaya başlanmıştı. Ardından diziye yeni bir kadın karakteri olarak Ezgi Asaroğlu, Ezo ismiyle katıldı ve Nazlı ile de Ali Vefa’yı senaristler ayırdı.

Sonrasında ise Ali Vefa ve Ferman karakterlerinin müthiş bir yarış içine gireceğini öğrendik. Bunların yanı sıra SMA hastası çocukların durumu tüm çıplaklığı ile ortaya döküldü. Dizinin 17 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan 42.bölümünden 2. fragmanında ise bir başka detay ortaya çıktı.

1999 yılında Marmara bölgesinde büyük yıkıma yol açan deprem felaketi konu edilerek, geçmişin acıları yeniden hatırlatılacak. Ayrıca beklenen büyük İstanbul depremi öncesinde de bir farkındalık yaratacak sahneler göreceksiniz.

Bir Zamanlar Çukurova'ya teşekkür şart! Mucize Doktor'u fena kamçıladı! 7

Mucize Doktor dizisinde üst üste hikayeye yönelik atılan bu adımlar büyük önem taşıyor. Dizinin yeniden birincilik yolunda adım atması için atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’nın ortaya koyduğu hikaye akıcılığını ve izleyici sadakatini sağlaması şart.

İşte Mucize Doktor’da hikayeye yönelik atılan adımlar ile tam da böyle bir ortam hedefleniyor. Dizinin savaş savaş da olsa bir değişim içinde olduğunu, güncel konuları ekrana taşıyarak farkındalıkları artırmanın yanı sıra izleyicileri de kendisine daha sıkı bağlamaya çalıştığını gözlemliyoruz.

Dizinin 42. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Farklı hikayeleri olan insanların dertleri göreceksiniz. Ayrıca hayvan sevgisine yönelik net bir mesaj da verilecek. Hayatın içinden manzaralarla ilgiyi daha da çok üzerine çekmeye çalışan Mucize Doktor’daki bu değişim dalgası da en çok izleyicilerin işine yarıyor. Dizi artık her bölümüyle çok daha ilgi çekmekte. Bunu son bölümdeki güçlü reyting yükselişi ile de görmüş olduk.

Bunun yanı sıra Ezo ile Ali Vefa’nın yakınlaştıklarını Nazlı da kendi gözleri ile görecek ve bu durum da dizinin aşk ilişkilerindeki yeni bir gerilim hattı olarak dikkatleri çekecek.

İşte Mucize Doktor dizisinin 42.bölümünden 2. fragman: