Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus için çektiği Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri sona eren Demet Özdemir duygusallaştı!

Disney Plus için çektiği Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri sona eren Demet Özdemir duygusallaştı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda isimli dizinin çekimleri tamamlandı. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın rol aldığı Dünyayla Benim Aramda, Kaçış’tan sonra  Disney Plus’ta yayınlanacak 2. Türk dizisi olacak.

Dizinin çekimlerinin sona ermesinin ardından Demet Özdemir, instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Ekip arkadaşlarıyla fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlayan oyuncu, “Sevmekten bir an olsun vazgeçmediğim , ve bana kucak dolusu sevgi veren yol arkadaşlarım !  (herkes burada değil ) veda konuşmam için ağlamaktan yazabilirsem sizlerle olacağım” notunu düştü. Buğra Gülsoy ise paylaşıma kalp emojisiyle yorum yaptı.

Disney Plus için çektiği Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri sona eren Demet Özdemir duygusallaştı! 8

Romantik komedilerde oynadıktan sonra çok beğenilen ve ekrana en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelen Demet Özdemir, son yılların en popüler genç kadın oyuncularından birisi. Kendisinin “Beni bu kez hiç görmedikleri gibi görecekler” açıklamasıyla merakı daha da arttırdığı dizinin yayınlanması, oyuncunun hayranları tarafından da heyecanla bekleniyor.

Özdemir ile birlikte Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri büyük bir gizlilikle sürdürüldü. Diziden ilk görüntüler ise Disney Plus’ın açılışından bir hafta önce yapılan bir basın toplantısında gösterilmişti.

Disney Plus için çektiği Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri sona eren Demet Özdemir duygusallaştı! 9

Dünyayla Benim Aramda dizisi ayrıca, usta oyuncu Zerrin Tekindor’un değişen imajıyla da gündeme geliyor. Uzun sarı saçlı haliyle dikkatleri çeken Tekindor da ser verip sır vermeyenlerden!

Dizinin ilk sezonu 10 bölüm olarak çekildi. Öte yandan dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından Demet Özdemir, bir süredir aşk yaşadığı Oğuzhan Koç evlilik yolunda en önemli adımı attı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı. Demet Özdemir’in evinde gerçekleşen nişanda, çiftin yüzüklerini Oğuzhan Koç’un babası Bahattin Koç takarken, Özdemir ve Koç’a yakın çevresi eşlik etti.