Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz’a hayat sevinci veren gelişme!

Biran Damla Yılmaz’a hayat sevinci veren gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Biran Damla Yılmaz, doğaya olan tutkusu ve hayvan sevgisiyle biliniyor. En son Baraj dizisinde rol alan oyuncu, popülerliğini hızla artırıyor. Sosyal medyada yüksek ilgi gören isimlerden olan Biran Damla Yılmaz, verdiği mesajlarla da duyarlılığını sergiliyor.

Ünlü oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle Yalova’daki çiftliğinde doğa ile iç içe yaşamakta. Karantina günlerinde neşesinden ve enerjisinden bir şey kaybetmediğini de sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sergiliyor.

Biran Damla Yılmaz, koronavirüsün insanları daha duyarlı hale getirmesiyle gelişen yeni sürecin olumlu yanlarını anlattı. Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu, dünyanın değerini bilmemiz gerektiğini anlattı.

Oyuncu, “Doğa yeni bir döngüye giriyor.Bizde öyle, artık daha hassas bireyler haline geliyoruz. Önceden sadece bakıp geçtiğimiz her şeyin değerini artık daha iyi anlıyoruz. Binlerce kez şükürler olsun. Öncelikle sağlıklı olduğumuz için sonra böyle güzel bir dünyaya sahip olup, değerini bilmeyi öğrendiğimiz için” diye mesaj yazdı.

Biran Damla Yılmaz'a hayat sevinci veren gelişme! 7