Ana sayfa Güncel Haberler Biran Damla Yılmaz’ın karantinada nerede olduğu ortaya çıktı!

Biran Damla Yılmaz’ın karantinada nerede olduğu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Baraj dizisinde Nehir karakteri ile ekrana dönüş yapan ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, Kırgın Çiçeklerin ardından geçen yaz Canevim dizisinde başrolde yer almıştı.

Baraj dizisi 2 bölüm yayınlanabildi ve koronavirüs nedeniyle sette çalışmalar durduruldu. Biran Damla Yılmaz’ın da bu süreci Yalova’da bir çiftlik evinde geçirdiği ortaya çıktı. Hürriyet gazetesi ile video konferans yöntemiyle röportaj yapan oyuncu, “Ben Yalova’ya geldim. Burada çiftliğe kapattım kendimi.Burada karantina sürecini geçiriyorum” diye konuştu.

Biran Damla Yılmaz'ın karantinada nerede olduğu ortaya çıktı! 8

Yoğun bir set temposu içinde olduğu için bu dönemin dinlenme açısından iyi olduğunu söyleyen Biran Damla Yılmaz, iyi olduğunu ve pozitif açıdan değerlendirdiğini anlattı. Ünlü oyuncunun neşeli ve eğlenceli halleri herkesin dikkatini çekiyor. Gerçekten öyle mi yoksa kameralar karşısında mı böyle davranıyor? İşte bu soru çok soruluyor. Ama oyuncunun kamera önündeki hali neyse kamera arkasında da öyle olduğunu takipçileri yakından biliyor.

Biran Damla Yılmaz'ın karantinada nerede olduğu ortaya çıktı! 9

Biran Damla Yılmaz, “Uzun süredir kendim ile baş başa kalıp, yapmak istediğim şeyleri yapmaya fırsatım olmuyordu. Bu dönemi onlara yoğunlaşarak geçirmek istedim. Yazmaya başladım, resimler yapmaya başladım, meditasyon yapıyorum. Kendi ruhumu besliyorum, kendimi geliştiriyorum” açıklamasında bulundu.

Yalnız olmayı sevdiğini anlatan oyuncu, sosyal medyayı kullanarak bu yanlızlıktan çıktığını anlattı. Oyuncu, takipçileri ile iletişime geçmenin yanı sıra, iki köpeği ile de yalnızlık hissetmediğini belirtti.