Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Telkök’ün eşi Berkay Hardal’ın saçlarını kısacık kestiği eğlenceli anlar!

Dilan Telkök’ün eşi Berkay Hardal’ın saçlarını kısacık kestiği eğlenceli anlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Köyceğiz’deki evlerinde kendilerine karantinaya alan ünlü çift Berkay Hardal ile Dilan Telkök’ün doğal hayatın içindeki evlerinde geçirdikleri karantina günleri izleyicileri bir hayli keyiflendirdi. Çiftin hayranları, uyumlarını çok beğendiklerini ve neşeli halleri ile de evliliği özendirdiklerini belirtiyor.

Dilan Telkök’ün youtube kanalında çiftin karantina günlerini nasıl geçirdiğine yönelik bir video paylaşıldı. Telkök, eşinin saçlarını makine ile kesti.Kendini Mohikan gibi hisseden Berkay Hardal, herkesi güldürdü.

Çiftin saç kesimi sırasındaki eğlenceli halleri de izleyenleri çok güldürdü. Hardal, “İnanılmaz kötü berber, gerçekten” diye konuşunca eşini bir hayli kızdırdı.Eşinin saçlarındaki kepeğe şaşıran ve temizleyen Dilan Telkök, kısa saçlarına da alışamadığını belirtti.

Çift evlerinde birlikte yemek de yaptı ve eğlenceli anlar yaşandı. Çiftin evlerinde kıyafet değiştirdiği, birbirleri ile romantik anlar yaşadığı, arabalarını birlikte yıkadığı, dalından meyve topladıkları eğlenceli anları videodan izleyebilirsiniz.