Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinin durması, Biran Damla Yılmaz’ı üzmedi!

Baraj dizisinin durması, Biran Damla Yılmaz’ı üzmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Biran Damla Yılmaz, Baraj dizisine çok güzel bir şekilde başladıklarını ve verilen bu aranın da dizi için iyi olmadığını söyledi. Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, “Çok güzel bir şekilde başladık. Herkesin ayrı ayrı emek verdiği bir projeydi. Çok güzel tepkiler aldık. 2. bölümde maalesef böyle bir durum oldu. Bu dünyaca herkesin yaşadığı bir sıkıntı olduğu için sağlığımızdan da önemli değil” diye konuştu.

Sağlıklı olmanın önemine vurgu yapan Biran Damla Yılmaz, karantina sürecinde hijyen kurallarına çok dikkat ettiğini anlattı. Bu dönemde ekstra dikkat ettiğini anlatan Biran Damla Yılmaz, artık alışkanlıklarının da değişmeye başladığını ifade etti.

Baraj dizisi için sette uzun ve yorucu bir zaman geçirdiğini de anlatan oyuncu, verilen bu zorunlu aranın dinlenme fırsatı olduğunu söyledi. Baraj dizisindeki Nehir karakterini kendisi için bir sınav olarak gören oyuncu, “Daha önce hiç böyle bir karakter canlandırmadım” dedi.

Baraj dizisinin durması, Biran Damla Yılmaz'ı üzmedi! 7

Bu dönemin insanlara tekrar hijyen alışkanlığı aşıladığını anlatan oyuncu, 20 günün sonunda sahile araba ile inip geldiğini ve çok heyecanlandığını anlattı.

Yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyen oyuncu, lise yıllarında aşçılık okuduğu için yemek yapma konusunda avantajı olduğunu belirtti. Dizilere küçük yaşta başlamasını bir şans olarak değerlendiren oyuncu, Kırgın Çiçekler dizisinin de kendisi için iyi bir eğitim olduğunu sözlerine ekledi.

Biran Damla Yılmaz’ın Hürriyet gazetesi ile yaptığı video konferans röportajını aşağıdan izleyebilirsiniz.