Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay, Ağlama Anne dizisindeki Alev’i çok sevdi, vedası duygusal oldu!

Birce Akalay, Ağlama Anne dizisindeki Alev’i çok sevdi, vedası duygusal oldu!

tarafından ker_def

atv ekranlarında Pazar akşamları izleyicilerle buluşan Ağlama Anne dizisi reytinglerde beklentilerin altında kaldığı için 13 bölüm ekranda yer edinebildi. 30 Aralık Pazar akşamı final bölümü yayınlanan dizi, hayranlarına veda etti.

Dizide Alev karakterine hayat veren Birce Akalay ise aynı yıl içinde ikinci kez hüzün yaşadı.

Geçen sezon Siyah-Beyaz Aşk dizisinin yine reyting sorunu nedeniyle yayından kaldırılmasının ardından yeni sezonda büyük umutlu başladığı Ağlama Anne dizisi de aynı akıbete uğradı.

Akalay, instagram hesabından yayınladığı duygusal mesajında şu ifadeleri kullandı: “Senaryoyu elime aldığım ilk gün Alev’e ruh üflemeyi çok istemiştim.İyi ki diyorum şimdi.Çünkü harika insanlar tanıdım,ve deneyimlediğim bu kadın, dünyamda hiç gitmediğim bir ülkenin,hiç duymadığım bir lisanı,hiç görmediğim bir vadi manzarası gibi öğretilerle dolu geldi.O yüzden hepinize müteşekkirim fakat yalan yok aranızda hepinizden çok Alev’i sevdim. :) Kaleminize ve kalbinize çok teşekkürler Esin Gök ve Berfu Ergenekon.Şanslıyım onu tanıdığım ve onun dünyasında,duygularında dolaştığım için.Ve teşekkür ederim bu şansa vesile olan başta yapımcım sevgili Ali & İnci Gündoğdu,yürütücü yapımcım Akın Topuz ve tüm Süreç Film ailesine,yönetmenimiz Feride Kaytan & Semih Bağcı ve tüm ekip arkadaşlarıma. Emekleriniz için,iyi niyetleriniz ve yol arkadaşlığınız için.. 1000 teşekkür. Ve tabii ki izleyicimize,sevenlerimize yanımızda olduklarını bize daima hissettirdikleri için minnettarım.”

Birce Akalay, Ağlama Anne dizisindeki Alev’i çok sevdi, vedası duygusal oldu! 7