Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Birce Akalay hayırsever vatandaşlara seslendi!

Birce Akalay hayırsever vatandaşlara seslendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birce Akalay, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Babil dizisinde İlay karakterini canlandıran oyuncu, Ramazan bayramı öncesinde LÖSEV’e destek istedi. Ramazan bayramı için fitre ve zekatlarını vermek isteyen takipçilermesaj veren Birce Akalay, LÖSEV’in önemli faaliyetlerinden bahsetti.

1998 yılında kurulan LÖSEV’in çocukların ücretsiz tedavilerini gerçekleştirdiğini hatırlatan oyuncu, vakfın ayrıca çocukların eğitimi için de ücretsiz destek sunduğunu ve Ankara dışından gelenler için LÖSEV köyünün kurulduğunu hatırlatıyor.

Birce Akalay, “Tüm bunları bu zamana kadar bizlerin bağışları için gerçekleştirebildi. Eğer kanserli, Lösemili bir çocuğumuzun ücretsiz eğitim ve tedavi masraflarına katkıda bulunmak isterseniz internetten Ramazan bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz” diye söyledi.

“İnsanlık ölmesin, çocuklar ölmesin” diyen ünlü oyuncu, tüm hayranlarını bağışları ile LÖSEV’e destek olmaya davet etti.

Lösemili Çocuklarımız için Ramazan Bağışlarınızı hazırladınız mı? Bağışların gücüyle bugüne kadar neler olmuş ve neler olabilir anlattım kısacık 2 dakika kadar beni dinler misiniz?

Ramazan bağışlarınız için www.losev.org.tr adresine başvurabilirsiniz yada bankalarınızın BAĞIŞ bölümünden LÖSEV i seçerek transfer ücreti ödemeden de bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kucak kucak sevgi tüm hayırseverlere..

Sizi çok seviyorum ve daima yanınızdayım canım @losev1998 ailesi..