Ana sayfa Dizi Haberleri Birol Güven öyle muazzam bir dönem dizisine başladı ki, mest olacaksınız!

Birol Güven öyle muazzam bir dönem dizisine başladı ki, mest olacaksınız!

tarafından ker_def
Çocuklar Duymasın’ın yapımcısından bir dönem dizisi geliyor!

Mint Yapım’ın sahibi Birol Güven, Türk dizi sektörüne damga vuran işlere imzasını atmış bir televizyoncu.

Şu sıralarda Çocuklar Duymasın dizisiyle Kanal D ekranında 15 Ağustos’tan itibaren yeniden reyting mücadelesine çıkacak olan Birol Güven, ayrıca yeni bir dizinin daha hazırlıklarını yapmakta.

Milliyet Blog yazarlarından Sibel Yılmaz, Seksenler ve Doksanlar gibi uzun soluklu ve konuşulan dönem dizilerine imza atan Birol Güven’in yeni dizisi hakkında bilgiler paylaştı:

“Seksenler, Doksanlar gibi başarılı dönem dizilerinde imzası bulunan Senarist ve Yapımcı Birol Güven, şu sıralar yeni bir dönem dizisini ekranlara taşımaya hazırlanıyor.

Başrollerini Burcu Kara, Deniz Celiloğlu, Murat Kılıç, Caner Nalbantoğlu, Yeliz Kuvancı, Ege Aydan, Hakan Yılmaz ve Açelya Akkoyun’un paylaşacağı dizinin senaryosu Seksenler ve Doksanlar dizilerinin de senaryolarında önemli rol oynayan güçlü kalem Murat Aras’a ait. Yönetmenliğini Uğur Yağcıoğlu’nun yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği projenin ilk fotoğrafları geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve Birol Güven çekimlerin başladığını ve dizinin Show Tv’de yayınlanacağını sosyal medya hesaplarından bizzat duyurdu.

Birol Güven öyle muazzam bir dönem dizisine başladı ki, mest olacaksınız! 7

Kostümlerinden, çekimlerin yapıldığı plato ve mekanlara, oyuncu performanslarından, devamlılığa, repliklerden, makyaja kadar titiz bir çalışma gerektiren dönem dizileri izleyici tarafından oldukça ilgi görüyor bu yüzden projenin hatırı sayılır derecede bekleyenleri var.

Eski Türkiye’nin komşuluklarını, arkadaşlıklarını, saf ve temiz aşklarını tatlı bir dille yeni nesile anlatmayı, eski nesile hatırlatmayı hedefleyen “Keşke Hiç Büyümeseydik” in hazırlıkları tüm hızla sürerken, dizinin Eylül ayında yani yeni sezonda yayına girmesi planlanıyor. Tüm ekibe şimdiden başarılar dileriz.

Sibel Yılmaz-Milliyet Blog”