Ana sayfa Dizi Haberleri Bize bunlarla gelin! Bizim Hikaye dizisinde öyle bir sahne vardı ki izleyen adeta koptu!

Bize bunlarla gelin! Bizim Hikaye dizisinde öyle bir sahne vardı ki izleyen adeta koptu!

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin dün akşam ekrana gelen 51. bölümündeki bir sahne, kahkahalarla izlendi.
Televizyongazetesi/Detay

Uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelen Barış ve Filiz’in parktaki romantik sahneleri, izleyenleri mutlu ederken, sürpriz misafir ise ortalığı karıştırdı!

Sağlık ocağında Barış ile birlikte çalışan Nurgül Hanım, Filiz ve Barış’ı sarmaş dolaş, dudak dudağa parkta görünce öyle bir tepki verdi ki Filiz bile gülmekten kendini alamadı.

İkili arasında geçen sevimli konuşmalarda, Barış’ın verdiği tepkiler, iki aşığın cilveleşmeleri, uzun süredir bu anı bekleyenlerin yüzünü güldürdü.

Barış, Hikmet’in evlenmelerine rıza göstermemesi üzerine canı sıkılıp Filiz’e dertlenince, Filiz kahkahayı bastı.

Ancak iki aşığın bu halleri, tam öpüşürlerken ortaya çıkan Nurgül Hanım’ı şoke etti!

Barış’ın Nihal’le evli ve çocuklu bir adam olduğunu bilen ve Filiz ile ilişkisi hakkında bir fikri olmayan Nurgül, ikiliyi parkta öpüşürken görünce büyük şok yaşadı.

Bir anda bağırmaya başlayan Nurgül’ü gören Filiz, gülerek parktan kaçtı ama Barış, Nurgül’ü sakinleştirmek için ne yapacağını bilemedi.

İşte o anlar, diziyi takip edenleri hem güldürdü hem de beklenen keyifli sahnelere yeniden kavuşmanın eğlencesi mutlu etti.

Dizinin reytinglerinin de yeni bölümde yükselmesiyle, izleyici, Barış ve Filiz’in artık bir arada kalması gerektiği ve entrikaların artık aralarına girmesini istemedikleri şeklinde yorumlar yaptılar sosyal medyada.

İşte o keyifli sahneler ve gelen yorumlardan bazıları:

blank

blank

blank