Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye setinde Hazal Kaya’nın başına gelen olay!

Bizim Hikaye setinde Hazal Kaya’nın başına gelen olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Shamless dizisinin Amerikan versiyonundan uyarlanan ama farklı bir konsept ile büyük başarı kazanan Bizim Hikaye dizisi 2019 yılının Mayıs ayında final yapmıştı. Dizinin başrol oyuncusu Hazal Kaya, final öncesinde hamile kalarak büyük şaşkınlık yaşatmıştı.

2019 yılının Şubat ayında Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, hamileliğini de sete gittiği gün yaşadığı sıkıntı sonrasında öğrenmiş. 2 Nisan 2019 günü Bizim Hikaye çekimleri için sete giden oyuncu, başının dönmeye başlaması ile ilk deneyimini yaşadı. Sete giden ama başı dönünce hastenenin yolunu tutan oyuncu, o anları anlattı.

Tuvana Büyükçınar ile instagram canlı yayınında buluşan oyuncu, o gün yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “2 Nisan’da sete gidecektim. Başım çok dönmeye başladı. Ama yine de sete gittim. Sette, çalışma arkadaşlarım iyi olmadığımı söyleyince hastanenin yolunu tuttum. Vertigo olduğumu düşünüyordum. Cidden vertigo olmuşum ve bu sırada kan testi yapıldı. O anda hamile olduğumu öğrendim.”

Kasım 2019’da Fikret Ali’yi dünyaya getiren Hazal Kaya,oğlunun verdiği tepkilerin kendisini çok şaşırttığını söyledi. Beğenmediği bir şarkı olduğunda oğlunun ağladığını anlatan oyuncu, “Belli ki net bir insan olacak. Şimdiden kendini ifade edebiliyor. Daha 5 aylık ama ben şok oluyorum verdiği tepkilere” dedi.

Bizim Hikaye setinde Hazal Kaya'nın başına gelen olay! 7