Ana sayfa Sosyal Medya Zeynep Çamcı’nın saçları peruk mu, gerçek mi?

Zeynep Çamcı’nın saçları peruk mu, gerçek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Alper Saldıran, instagram canlı yayınında Zeynep Çamcı ile sohbet etti. İkilinin hoş sohbeti izleyicileri bir hayli keyiflendirdi. Heyecanlı olduğunu belirten Zeynep Çamcı’nın saçları herkesin dikkatini çekti.

Okul çocukları gibi saçlarını ören Zeynep Çamcı’ya Alper Saldıran’ın ilk sorusu “Zeynep, saçın peruk mu orijinal mi?” şeklinde oldu.

Zeynep Çamcı, saçlarının orijinal olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Aslında evde kendi imkanlarımla dalgalı yapmak istedim.Senin canlı yayınlarında açınca dalgalı oluyor. Onun için örmüştüm ama böyle kaldı.”

Karantina günlerini evinde geçirdiğini anlatan Zeynep Çamcı, instagram’da ve internette komik video içerikleri izlediğini, çok hoşuna gittiğini söyledi. Yemek yaptığını ve kitap okuduğunu anlatan Zeynep Çamcı, uyku düzeninin de bozulduğunu, sabaha karşı 5 gibi uyuyabildiğini söyledi.

Alper Saldıran, günlerin nasıl geçtiğini anlayamadığını ve tarih kavramını da kaybettiğini vurguladı. Evde spor yaptığını ve kilo verdiğini belirten Alper Saldıran, kitap yazmaya başladığını söyledi. Daha önce “Beyaz Oda” ve “Siyah Oda” isimli kitapları basılan oyuncu, bu sefer “Kırmızı Oda” kitabı ile üçlemeyi tamamlayacak.

İşte ikilinin hoş sohbeti: