Ana sayfa Foto Galeri Bodrum Masalı’nda rol alan Aslıhan Gürbüz, dizi sayesinde tatil yapıyor

Bodrum Masalı’nda rol alan Aslıhan Gürbüz, dizi sayesinde tatil yapıyor

tarafından ker_def

aslihangurbuz

Aslıhan Gürbüz: Ben şöhreti hiç takmadım

Aslıhan Gürbüz, uzun bir aranın ardından Kanal D’nin sevilen dizisi “Bodrum Masalı” ile ekranlara döndü. Ekibe Maya karakteriyle dahil olan başarılı oyuncu, “İlk kez senaryosunu bile okumadan bir işi kabul ettim” diyor. İşte hayatının “nekahat” döneminde olduğunu söyleyen Gürbüz’le diziden tatile, aşktan doğaya uzanan samimi bir söyleşi…

◊ Sizi en son geçen sezon “Muhteşem Yüzyıl”da bırakmıştık. Sonra ne ekranda ne magazinde göründünüz. Şimdi “Bodrum Masalı”ndasınız. Neler yaptınız o arada?
– Öncelikle hayatımda ilk defa koca bir yaz tatil yaptım. En sevdiğim yer olan Cunda’da 3.5 ay geçirdim. Tatil yaramamış olacak ki bünyeme, gelir gelmez 6 yıldır mustarip olduğum bel fıtıklarım deyim yerindeyse coştu. Ev değişikliği, taşınma telaşı derken erteledikçe erteledim… Ta ki “ayak düşmesi” dedikleri aşamaya gelinceye kadar… Ondan sonra zorunlu olarak ameliyatta buldum kendimi. Yani özetle: Tatil yaptım ve ameliyat oldum.

◊ Dönem dönem ekrandan uzak kalıyorsunuz. Bu özellikle tercih ettiğiniz bir durum mu?
– Evet özellikle tercih ettiğim bir durum… Birinci proje bittikten sonra o karakterden ruhen, bedenen ve psikolojik olarak arınmam, uzaklaşmam, veda etmem gerekiyor. Bir projede her halimi ezberleyen seyircinin karşısına, iki ay sonra hemen başka bir kadın olarak çıkmanın çok büyük bir risk olduğunu düşünüyorum. Senin sesinden seni bilen bir seyirciyi hemen başka bir kadına inandırmak güç gibi geliyor bana.