Ana sayfa Dizi Haberleri Boncuk intihar mı edecek? Kırmızı Oda’da Burcu Biricik ekranda adeta travma yaşattı!

Boncuk intihar mı edecek? Kırmızı Oda’da Burcu Biricik ekranda adeta travma yaşattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, dün akşam (18z Aralık Cuma) yine sarsıcı sahnelerin yer aldığı bir bölümle ekrana geldi. Dizinin sezon başında Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha ve Melisa Sözen’in oynadığı Alya karakterleri, diziye damgasını vurmuştu. Yeni bölümlerde ise Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk karakterinin hikayesi ilgiyle izlenmekte.

Doktor Hanım’a terapiye gelen Boncuk’un, evlenip Hollanda’ya gittiği ve eşinin ilgisizliği nedeniyle de kimseyi tanımadan, doğru düzgün dışarı bile çıkmadan 7 yıl evin içinde hayatını geçirdiği ortaya çıktı. Sonrasında 3 ermiş gördüğünü iddia edip onlardan onay almadan hiç bir şey yapmayan biri haline dönüşen Boncuk’un hayat hikayesinin ayrıntıları ise şaşırttı.

Gülen yüzüne rağmen, çocukluğunda yaşadığı travmanın ve evlendikten sonra da sevgisiz, ilgisiz bir ortamda, yapayalnız geçirdiği yılların etkisi ile halüsinasyonlar görmeye başlayan Boncuk, yeni bölümde ise Doktor Hanım’a söylediği sözlerle endişe uyandırdı.

blank

İşaretler aldığını ve gitme vaktinin geldiğini söyleyen Boncuk’un, terapi için geldikleri Türkiye’de eşi Sadık ile birlikte kaldıkları ablasının evinde gelinlik giyip odaya çekilmesiyle birlikte izleyenlerde intihar edeceği tahminlerini oluşturdu.

Boncuk’un çocukken babasının evine getirdiği metresi için ablası, annesi ve kendisine hizmetçilik yaptırdığı, şiddet uyguladığı olaylar ve o yıllarda yaşadıkları da ekrana geliyor.

blank

Annesini oynamaya zorlayan babası ve metresi alem yaparken, onlar da hizmet etmek zorunda kalıyorlar. Bu ağır psikolojik baskı altında Boncuk’un da ciddi bir travma sahibi olduğu anlaşılıyor.

Ayrıntıları tam olarak anlatmasa da Boncuk’un hayalinde sürekli işaretler aldığını söyleyerek bir şeyler yapacağının anlaşılması üzerine Dr. Hanım, eşi Sadık’ı onu yalnız bırakmaması ve dikkatli olması konusunda uyarıyor.

Zamanın geldiğine inanan Boncuk ise, gelinliğini giyip, makyajını da özensiz bir şekilde yapıp bir odaya kilitliyor kendisini.

Dizi, Boncuk’un psikolojisi alt üst biçimde gelinlikle oturup birilerinin gelip onu alacağı fikriyle gülerken bölüm finali yaptı.

blank

Yeni bölümde neler olacağını izleyeceğiz ama Boncuk’un canına kıyma ihtimalini de dizinin takipçileri yorumlarında dillendiriyorlar. Tahminler tutacak mı hep birlikte izleyip göreceğiz.

Bu arada Boncuk’u oynayan Burcu Biricik’in başarılı oyunculuğu da yine dizinin takipçileri tarafından sosyal medyada tekrar tekrar vurgulanıyor. Biricik’in Hayat Sırları, Kuzgun gibi dizilerinin ardından bu kez bambaşka bir karakteri canlandırması heyecanla izlenirken, Boncuk’un travmalarını etkileyici bir oyunculukla ortaya koyuyor…

Boncuk’un işaretler aldığını sandığı o sahneyi aşağıda izleyebilirsiniz….