Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük gaf!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük gaf!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de Perşembe akşamları yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da yaşanan bir olay, izleyiciyi gülümsetti. Dizinin bu hafta 80. bölümü ekrandaydı. Uzun süredir gelmesi beklenen sürpriz bir isim diziye dahil oldu. Gidenlerin ardından yeni hikayelerle diziye gelen karakterler de heyecanı arttırıyor gittikçe.

Yılmaz ve Hünkar’ın ölümünden sonra Çukurova’da çok şey değişti! Züleyha’nın acısını içine gömüp çocukları için çiftliğe geri dönmesi ve Hanımağa olmasıyla birlikte başka gelişmeler de yaşanmakta.

Yılmaz’ın tüm malvarlığını satıp, hepsini Züleyha’ya vermesi ve Müjgan ile Behice’ye pek bir şey bırakmaması yine ilginç gelişmelerden birisi oldu. Behice bu duruma çok şaşırırken, Müjgan için tek sürpriz bu olmayacaktı!

Hastanenin başhekimi olan Müjgan, görevinin Ümit isimli bir başka kişiye verildiğini ve bu atamanın da yüksek bir yerden yapılmasıyla yaşadığı üzüntü, onun bir gaf yapmasına da sebep oldu!
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük gaf! 8

Ne zamandır diziye gelmesi beklenen Hande Soral, Ümit karakteri ile Bir Zamanlar Çukurova’ya dahil oldu. Ancak kimse onun başhekim olarak geleceğini bilmiyordu! İzleyicinin yaşadığı sürprizle birlikte Müjgan’ın Ümit isminin bir erkeğe ait olduğunu sanmasıyla yaptığı gaf da güldürdü!

Müjgan odasında otururken bulduğu Ümit’i ufak yollu eleştirdi önce. Başhekim’in odasına girip oturmasını yadırgadığı kişinin yeni gelen laborant olduğunu sandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük gaf! 9

Daha sonra yeni gelecek olan başhekimden bahsedip, kendi kurduğu düzeni zaten değiştireceğini söyleyerek yine bir gaf yaptı! Ümit ise kimliğini açık etmeden Müjgan’a gülümsüyordu.

Bu sırada içeri giren kişinin Ümit’i tanıyıp yeni başhekim olduğunu söylemesi ile Müjgan, yaptığı gaflar karşısındı utandı. Ümit, isminin bu tür durumlara yol açtığını söyleyip onu teselli etmeye çalıştı.

İşte Müjgan ve Ümit’in ilk karşılaştıkları o anlar: