Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Boran Kuzum’un farklı tarzı, Can Yaman’ın yarı çıplak hali şaşırttı!

Boran Kuzum’un farklı tarzı, Can Yaman’ın yarı çıplak hali şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son dönemin dikkat çeken isimleri arasında bulunan Boran Kuzum ile Can Yaman, farklı dergilere verdikleri pozlarla ilgi görüyor. Boran Kuzum Elle Türkiye için bambaşka bir hale büründü. Can Yaman ise İtalyan Chi isimli erkek dergisine verdiği yarı çıplak pozlarla şaşırttı.

Elle Türkiye dergisinin çekimlerinde Boran Kuzum, oldukça farklı bir imaj ile hayranlarının karşısına çıkmış durumda. Oyuncu, ayrıca çekimlerden bir videoyu da instagram hesabından paylaştı. Oyuncu, röportajında ise şu sözleriyle beğenildi: “Birine karşı duymaktan çok hayata karşı daha genel bir tutum olarak görüyorum ben saygıyı. Karşındakinin değerlerini, inançlarını, varoluşunu göz önünde bulundurarak, bunlara önyargısız yaklaşabilme, empati kurabilme yetisi benim için.” İşte o video:

 

Can Yaman ise Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından soluğu İtalya’da almıştı. Ünlü oyuncu erkek dergisi Chi’ye verdiği yarı çıplak pozlarla büyük dikkat çekti.

Bugünden itibaren piyasaya çıkan derginin kapağında yer alan Can Yaman, hem pozları hem de açıklamalarıyla yine İtalya’da gündem olacak.

Boran Kuzum'un farklı tarzı, Can Yaman'ın yarı çıplak hali şaşırttı! 7