Ana sayfa Dizi Haberleri Böyle bir sezon görülmedi! Bazı diziler sapır sapır dökülecek! İşte finali muhtemel diziler…

Böyle bir sezon görülmedi! Bazı diziler sapır sapır dökülecek! İşte finali muhtemel diziler…

tarafından zk zk

Böyle bir sezon görülmedi! Bazı diziler sapır sapır dökülecek! İşte finali muhtemel diziler... 7

Kanallar birbirleriyle dizileri yarıştırırken yeni sezonda onlarca dizi ekrana gelip bir anda sönüp gittiler. Sürekli olarak yeni dizi bombardımanına tutulduk bu sezon. Ekrandaki denge şaştı ve reyting tablosunda ilginç durumlar yaşandı.

Dizilerin biri geliyor, biri gidiyor. Daha ne olduğunu anlamadan, karakterleri, hikayeyi anlayamadan diziler ekrandan sapır sapır dökülüyor ve dökülmeye de devam edecek.

Sezon ortasında ekrana gelmeye başlayan 8. Gün, Yasak Elma, Mehmed Bir Cihan Fatihi, İnsanlık Suçu gibi bazı diziler için zor ve tehlikeli bir süreç başladı.

Her dizinin karşısında benzer bir dizi ya da güçlü diziler var ve ekranda tutunmaları da bir hayli zor. Durum böyle olunca, sezon sonunu bile göremeden bitecek olanlar ya da bu sezonu zar zor çıkaracak olan diziler ortaya çıkmaya başladı. Haziran’a doğru daha yeni yeni diziler de ekrana gelmek için gün sayıyor.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, yeni başlayan dizilerle ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı ve bazı dizilerin sezon sonuna kadar bile dayanamayacakları görüşünü paylaştı.

Bakın hangi diziler için tehlike çanları çalıyor?

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayın…)