Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka final yaptıktan sonra Selim Bayraktar’ın yeni rotası!

Zümrüdüanka final yaptıktan sonra Selim Bayraktar’ın yeni rotası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Ocak ayının ilk haftasında izleyicilerine veda eden Zümrüdüanka dizisi için 1 yıldır Kapadokya’da bulunan set ekibi evlerine dönmüştü… Dizinin reytinglerinin düşmesi nedeniyle final artık zorunlu bir hal almıştı. Dizide canlandırdığı Abbas Demirkan karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Selim Bayraktar yine güçlü bir performans ortaya koydu.

Selim Bayraktar’ın kadrosunda yer aldığı ve yaz aylarında çekimleri tamamlanan Vahşi Şeyler isimli dizi de Exxen platformunda izleyicilerle buluştu. Dizinin senaristi Alper Alpözgen’in geçtiğimiz ay ani bir şekilde yaşamını yitirmesinden sonra projenin devam edip etmeyeceği de merak ediliyordu.

Selim Bayraktar, sokakta magazincilerle karşılaştı ve sorulara yanıt verdi. Ünlü oyuncu, Kapadokya’dan yeni döndüğünü belirtti ve Exxen’de yayınlanan Vahşi Şeyler dizisinin de ilk sezonunun biteceğini ifade etti. Oyuncu, dizinin geleceği hakkında ise ikinci sezonun olacağı bilgisini verdi. Bayraktar, “Vahşi Şeyler’in şu ara 8. bölümümüz girecek muhtemelen, final sahneleri var. Ondan sonrası Allah kerim, gerisi ikinci sezona” diye konuştu.

İkinci sezon konusunda bir detay vermeyen Bayraktar, bunun dışında evde dinlendiğini ifade etti. Oyuncu, “Kapadokya’daydık o yeni bitti, ev döndük. Biraz resim yapıyoruz, okumadığımız kitapları okuyoruz” ifadelerini kullandı.

Emel Karaköse ile aşk yaşamaya devam eden oyuncu ilişkilerinin de iyi gittiğini ifade etti.