Ana sayfa Dizi Haberleri Böyle reklam görülmedi! Kadın dizisine reklamı öyle yedirdiler ki şaşkınlık yarattı!

Böyle reklam görülmedi! Kadın dizisine reklamı öyle yedirdiler ki şaşkınlık yarattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de dün akşam ekrana gelen Kadın dizisinde deterjan reklamını öyle yedirdiler ki herkes şaşırıp kaldı!

Senaryoya yedirilen bulaşık deterjanı markası, hem şahane bir reklam yaptı, hem de Bahar’ı mutlu etti!

Hastaneden evine gelen Bahar’a sürpriz, Enver’den geldi.

Önce çocuklarla markete giden Enver’in Finish bulaşık deterjanını gören Doruk’a “Sizin bulaşık makineniz yok ki” demesiyle başladı reklam.

Marketin kasasında 100 TL üstü alışverişe çekiliş kampanyasını duyan Doruk, katılmak için ısrar etti dedesine. Formu doldurduktan sonra çocuklar çarkıfeleki döndürdü ve Finish’ten bulaşık deterjanı kazandı.

Ancak evlerinde bulaşık makinesi yoktu! Eve getirilen deterjanlar köşede dururken, Enver Dede bulaşık makinesi taşıyan adamlarla çıkageldi.

Böyle reklam görülmedi! Kadın dizisine reklamı öyle yedirdiler ki şaşkınlık yarattı! 7

Bir komşularının ikinci el bulaşık makinesini aldığını söyledi. Oysa sonradan anlaşıldı ki kendi evlerindeki bulaşık makinesini Bahar mutlu olsun diye getirtmişlerdi.

Dizinin bu bölümünnde reklam arası verildi ama reklam da diziden bir sahne gibiydi. Bahar ve çocuklar, akşam keyfini bulaşık makinelerinin heyecanı ile geçiriyordu. Tabii baş rolde deterjan vardı.

Bu sırada ekranın alt köşesinde de yayın sırasında bulaşık makinesini kimin aldığını bilen 5 kişiye, dizinin setine gitme şansı tanınan kampanyanın duyurusu yapılıyordu. Duyuru şöyleydi:

“Kadın dizisi izleyicilerine dayanamadık, Bahar’ın hayatına neşe katmak istedik. #bazenneşebazenkeder Dizi setine gidecek 5 kişiden biri olmak için bizi takip edip Bahar’a bulaşık makinesi hediye eden kişiyi yorumda paylaş!
@FOXTurkiye

@kadindizifox

A) Enver
B) Yeliz&Ceyda
C) Arif”

Marka, Salı günlerinin en çok izlenen dizisine kendisini o kadar güzel yerleştirmişti ki izleyiciler hem şaşırdı, hem de sosyal medyada yorum yapmaya başladılar. Aynı zamanda tahminlerini yürüten izleyiciler, twitter’dan çekilişe de katıldılar.

Tabii reklam bir tek bununla bitmedi. Bu sırada dizinin baş rolü Özge Özpirinçci de twitter hesabından Finish reklamı yapmayı ihmal etmedi.

Böylece hem sosyal medyadan hem de diziden reklamını yapan marka, aynı zamanda senaryoya da ustalıkla yerleştirilen hikaye ile başarılı bir işe imza atmış oldu.

İşte o reklam ve gelen yorumlar: