Ana sayfa Dizi Haberleri Bu düğünü unutamayacaksınız! Yasak Elma dizisinden çok fena bir ters köşe geliyor!

Bu düğünü unutamayacaksınız! Yasak Elma dizisinden çok fena bir ters köşe geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kısa bir süre önce Yasak Elma dizisinden tam 5 oyuncunun birden ayrılacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. 85. bölümde Halit Argun karakterinin ölmesiyle başlayacak olan bu ayrılıklara bir kaç bölüm kaldı. Dün akşam (26 Ekim Pazartesi) 82. bölümü ekrana gelen dizinin gelecek hafta yayınlanacak bölümünde izleyiciyi büyük bir ters köşe bekliyor!

Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun karakteri ölmeden önce, Yıldız’a çok büyük bir oyun oynayacak. Yeni bölümde Halit’in, oğlu Halit Can’ın velayetini Yıldız’dan almak için peşine adam takması, deliller bulmaya çalışması ve Şahika’nın getirdiği fotoğraflarla birlikte ona kurduğu tuzaklar ortaya çıkmıştı.

Şahika’nın verdiği bu bilgiler karşılığında kendisiyle evlenmesini istemesi de yine şaşırtıcı bir gelişme oldu. Bu arada planlarını çok ince kuran Şahika’nın oyununa Ender’in de gelmesi, durumu iyice karmaşık hale getirdi. Yıldız’ın, ayrıldığı kocası Kaya’yı bir kadınla tanıştırmak istediği yalanına inanan ve Şahika’nın oyununa gelen Ender, yine karşı tarafa geçti.

Şahika’nın oyunları sürerken, Ender de başka planlar kurdu ve Yıldız ile arasını düzeltmeye çalışıyor numaraları yaptı. Tüm bu oyunlar içinde bir başka oyun var ki gelecek hafta yayınlanacak olan 83. bölümde herkese büyük bir ters köşe yapacak!

Dizinin sosyal medya hesabından yayınlanan yeni tanıtıma “Bu düğünü unutamayacaksınız” notu düşülmüştü. Fragmanda, Halit ile evleneceğini sanan Yıldız, bir anda Şahika’nın gelinlikle ortaya çıkmasıyla şaşkına döndü. Aslında Halit ve Şahika’nın Yıldız’a bir tuzak kurdukları ve Yıldız gelinlikle kalakalırken, Halit ile Şahika’nın evleneceği algısı yaratılıyor dizinin fragmanında.

Ancak görünen o ki plan bambaşka! Bu ters köşenin izleri de Ender ve Erim’in konuşmasında saklıydı. Tanıtımda yer alan kısa bölümde Erim annesine “Hazır mısınız bugün düğüne? ” diye soruyor, Ender ise kendinden emin ve intikam dolu suratıyla “Her şey çok güzel olacak” cümlesini kuruyor.

İzleyiciler, bu noktada sosyal medyadan durumla ilgili tahminlerini yapmaya başladılar bile. Sosyal medyadaki tahminler de fragmandan yola çıkarak, aslında Halit’in hem Yıldız’a hem de Şahika’ya büyük bir oyun oynadığı ve Ender ile evlendiği yönünde.

Bir başka tahmin ise Şahika’nın Halit’le evlendikten sonra onu zehirleyip öldüreceği ve bu nedenle hapse gireceği şeklinde.

Bakalım gerçekten tahminlerdeki gibi mi çıkacak sonuç? İşte yeni bölüm tanıtımı ve gelen yorumlardan bir kaçı:

Bu düğünü unutamayacaksınız! Yasak Elma dizisinden çok fena bir ters köşe geliyor! 10

Bu düğünü unutamayacaksınız! Yasak Elma dizisinden çok fena bir ters köşe geliyor! 11

Bu düğünü unutamayacaksınız! Yasak Elma dizisinden çok fena bir ters köşe geliyor! 12

Bu düğünü unutamayacaksınız! Yasak Elma dizisinden çok fena bir ters köşe geliyor! 13