Ana sayfa Sosyal Medya Bu görüntüler ortalığı toz duman eder! Aytaç Şaşmaz’ı hiç bu kadar vahşi ve yakışıklı görmediniz!

Bu görüntüler ortalığı toz duman eder! Aytaç Şaşmaz’ı hiç bu kadar vahşi ve yakışıklı görmediniz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son Baht Oyunu dizisinde canlandırdığı Bora karakteriyle izlediğimiz Aytaç Şaşmaz bugünlerde bir sonraki projesi olan film çekimi için bekliyor. Bu arada Magnet dergisine bir röportaj veren Aytaç Şaşmaz’ın video çekimi hayranlarının nefesini kesecek türden.

Henüz 23 yaşındaki oyuncu dizi dünyasına Söz ile adım attı. Ardından rol aldığı Hekimoğlu ile dikkatleri üzerine çekti. En son başrolünü Cemre Baysel’le paylaştığı başarılı dizi Baht Oyunu’yla bir yıldız olduğunu kanıtlayan Şaşmaz bir sonraki projesi için dizi yerine film tercih etti.

Yeni projesi için hazırlıklarını sürdüren Şaşmaz bu arada üç ayda bir yayınlanan Magnet dergisine röportaj verdi. Dergi için yapılan fotoğraf çekimi video haline getirilerek sosyal medyada paylaşıldı. Film resmen ortalığı yakacak türden.

Son derece vahşi ve sert bir erkeğe dönüştürülen Aytaç Şaşmaz bu videoyla özellikle kadın hayranlarının nefesini kesiyor. Röportajında çok yakında yeni sinema filmi projesine başlayacağını söyleyen Şaşmaz, “Şu günlerde bunun için hazırlık sürecindeyim. Karakter hazırlığındayım. Yakında çekimlerine başlayacağız ve bunun için çok heyecanlıyım.” dedi.

Baht Oyunu’nun ardından bir süre dinlenen Aytaç Şaşmaz bu kez bir filmde rol alacak. Yetenekli oyuncu senarist ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli filmde rol alacak. Film, Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacak.

Aytaç Şaşmaz İlk Göktürk filminde İstemi Yabgu karakterini canlandıracak. Filmin başrolünde Alman oyuncu Robert Maaser rol alacak. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Murat Serezli ve Tuğba Sunguroğlu da var.