Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisi Feyyaz Şerifoğlu’na şans getirdi. Oyuncu milyonluk anlaşmaya imza attı!..

Camdaki Kız dizisi Feyyaz Şerifoğlu’na şans getirdi. Oyuncu milyonluk anlaşmaya imza attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Müzisyen olarak adını duyuran Feyyaz Şerifoğlu, 2013 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Yarışmada ‘İnci Tanem’ şarkısını söyleyen Feyyaz Şerifoğlu performansı beğenilince, Murat Boz’un takımında yer aldı daha sonra düellolarda yarışmaya veda etti.

O Ses Türkiye ile adını duyuran oyuncu, 2014 yılında Behzat Gerçeker’in yönetimindeki Enbe Orkestrası’nda, daha sonra da başta Ajda Pekkan olmak üzere birçok ünlü şarkıcıya vokalistlik yaptı.

Şerifoğlu, adını oyuncu olarak ise ilk defa TV8’de yayınlanan ‘Kırmızı Oda’ dizisindeki performansıyla duyurdu. Kırmızı Oda’daki partneri Burcu Biricik’le yakaladığı uyum Feyyaz Şerifoğlu’na Camdaki Kız’ın kapısını açtı.

Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde iki sezondur ‘Sedat Koroğlu’ karakterini başarıyla canlandıran Feyyaz Şerifoğlu’nun milyonluk bir anlaşmaya imza attığı iddia edildi.

Camdaki Kız dizisi Feyyaz Şerifoğlu'na şans getirdi. Oyuncu milyonluk anlaşmaya imza attı!.. 7

Magazin basınında yer alan iddiaya göre, ünlü oyuncu  bir giyim markasının reklam yüzü oldu. Kulislerde yakışıklı oyuncunun dudak uçuklatan bir rakama anlaşma sağladığı konuşuluyor.

Önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçmeye hazırlanan Feyyaz Şerifoğlu’nun, anlaşma karşılığında yaklaşık bir milyon TL aldığı iddia edildi.

Oyuncunun, markanın reklam yüzü olmasının yanı sıra çekilecek videoların da müziğini kendisinin yapacağı öğrenildi.

Dizideki başarısıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran oyuncu, setten arta kalan zamanlarda ise stüdyoya girerek, müzik yapıyor.