Ana sayfa Sosyal Medya Bu kim mi? Demet Özdemir, takipçilerine adeta mini dizi yapıyor sosyal medyada!

Bu kim mi? Demet Özdemir, takipçilerine adeta mini dizi yapıyor sosyal medyada!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, son dönemin çok konuşulan genç oyuncularından birisi. Özellikle Erkenci Kuş dizisindeki performansının ardından çok daha fazla dikkatleri çekmişti. Oyuncu, romantik komedi yapımlarının ardından bu kez tv8’deki yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep rolünü oynuyor.

Dizide Mehdi’yi oynayan İbrahim Çelikkol ile kamera önünde de arkasında da uyumlu bir beraberlikleri var. Partner olarak birbirlerine yakıştırılan iki oyuncu, sosyal medyadan da kimi eğlenceli videolarla takipçilerini güldürüyorlar.

Kamera önünde her ne kadar dram yaşansa da enerjik kişiliği, doğal ve samimi halleriyle Demet Özdemir’i takip eden hayranları, her an ilginç bir video ya da sürpriz fotoğraflar karşılaşmaktalar.

Özdemir’in esprili kişiliğiyle yaptığı videolar, sosyal medyada fanları tarafından da ilgiyle takip ediliyor ve anında yayılıyor. Oyuncunun bir kaç gündür instagram’ın filtrelerini kullanarak çektiği videolar ise kırıp geçiriyor!

Sette ya da karavanında çekimi beklerken boş durmayan oyuncu, takipçilerine sıklıkla video ve fotoğraf paylaşıyor. Son olarak kendini Elf’lere benzeten fotoğraflarıyla dikkat çekmişti.

Bu kim mi? Demet Özdemir, takipçilerine adeta mini dizi yapıyor sosyal medyada! 7

Oyuncunun izleyenleri güldüren içeriklerine son günlerde birisi daha eklendi. Kendisini filtre ile bambaşka bir şekle sokan Demet Özdemir, sette kamera arkasında yaşanan durumları eğlenceli bir şekilde aktarmaya başladı.

Sette içki içilen sahnelerde gerçek içki içilmediğini, şarap yerine vişne suyu içtiklerini anlatırken çekilen bir videosu ile takipçilerin güldürdü.

Özdemir, benzer bir kamera arkası hilesini de yine eğlenceli bir şekilde çektiği video ile anlattı. Cezaevi sahnelerinin gerçek cezaevi olmadığını bakın nasıl anlatıyor takipçilerine?

İşte Demet Özdemir’in kamera arkası komik videolarından birisi daha…

İşte bir başka eğlenceli içerik daha…