Ana sayfa Dizi Haberleri Ferit Aktuğ, öyle bir dizinin kadrosuna katıldı ki durum iyice garipleşiyor!

Ferit Aktuğ, öyle bir dizinin kadrosuna katıldı ki durum iyice garipleşiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Ferit Aktuğ, ekrana en son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Bade İşçil’in oynadığı Pelin’in kocası Taylan rolüyle gelmişti. Aktuğ, sonrasında sinema filmlerinde rol aldı ama dizilerden uzaktaydı. Hatta son dönemde de Gupse Özay’ın yazdığı ve başrolünde oynadığı dizinin kadrosunda yer almıştı.

Komedi filmlerinin aranan isimlerinden birisi oldu son yıllarda oyuncu. Daha çok bu tarz filmlerle ön plana çıkmakta. Ancak bu kez ekranın son günlerde çok konuşulan bir dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Hangisi mi? Başrol oyuncusunun aniden ayrıldığı dizi, yani Sefirin Kızı dizisine! Neslihan Atagül’ün rahatsızlığı sebebiyle diziden ayrılmasının ardından Tuba Büyüküstün diziye gelmişti.

Mavi ismiyle Sefirin Kızı dizisinde yer almaya başlayan Büyüküstün’ün oynadığı gizemli karakterin sırları hala anlaşılamadı ama Sancar’ın yakından ilgilendiği kadınla bir aşk yaşaması muhtemel!

Dizi Sefirin Kızı olmaktan çıkıp bambaşka bir yere gidiyor. Yeni baştan bir hikaye yazılıyor aslında. Ferit Aktuğ da bu değişimin aktörlerinden birisi olacak!

Neslihan Atagül’ün gidişiyle başrol kadın oyuncu arayışı Tuba Büyüküstün ile son bulmuştu. Uraz Kaygılaroğlu’nun boşluğunu da Ferit Aktuğ dolduracak anlaşılan! Yani hikayede bir 2. adama ihtiyaç var!

Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaristleri de değişmiş ve Eylem Canpolat ile Ozan Aksungur yazmaya başlamıştı diziyi. Tamamen olmasa da pek çok yönüyle sil baştan hikayeler yazılıyor şimdilerde diziye. Dönüşüm, değişim sancıları yaşanacak bir süre ister istemez!

Sefirin Kızı dizisinden başrolün gitmesiyle biten destanın yerine başka bir aşk hikayesi gelecek. İşte onun taşları yerine oturtulmaya çalışılıyor. Görünen o ki Mavi gelirken arkasından başka insanları da getirecek! Ferit Aktuğ’un oynayacağı karakterin de Mavi’nin hayatından biri olacağı tahminleri yapılıyor!

tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Aktuğ, Bora karakterine hayat verecek. Bakalım kim bu Bora? Sancar veya Mavi ile bağlantısı ne? İzleyip göreceğiz…