Ana sayfa Dizi Haberleri “Bu nasıl dizi, nasıl senaryo?” Mucize Doktor dizisi ilk bölümüyle öyle yorumlar yaptırdı ki görmeniz lazım!

“Bu nasıl dizi, nasıl senaryo?” Mucize Doktor dizisi ilk bölümüyle öyle yorumlar yaptırdı ki görmeniz lazım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Dünyaca ünlü ‘The Good Doctor’ dizisinden uyarlama olan Mucize Doktor dizisi, ilk bölümüyle ekrana geldi.

Bir süredir tanıtımları dönen Fox TV’nin dizisi merakla bekleniyordu. Başrolünde genç ve başarılı bir isim olan Taner Ölmez’in oynadığı dizinin ilk bölümüne sosyal medyadan yorum yağdı.

Kimi izleyiciler dizideki bazı noktaları eleştirirken, kimileri de tutmayacağı yorumlarını yapıyordu. Ancak pek çok izleyicinin ilk bölümde diziden çok etkilendiklerini belirttikleri görülüyor.

Otizm konusunda farkındalık yaratılmasına da büyük katkı sağlayacak olan dizi, kimi zaman ekran başındakileri ağlatan sahneler de yaşattı.

Taner Ölmez’in otizmli Ali Vefa karakterini oynadığı diziyi izleyici sıcak, samimi ve heyecanlı buldu.

"Bu nasıl dizi, nasıl senaryo?" Mucize Doktor dizisi ilk bölümüyle öyle yorumlar yaptırdı ki görmeniz lazım! 13

Dizin en sinir karakteri ise geçtiğimiz sezon sonunda Yasak Elma dizisinden ayrılan Onur Tuna’nın oynadığı Doktor Ferman oldu.

Dizini takipçileri, Ferman karakterine kızarken, Ali Vefa’yı ise çoktan bağırlarına bastılar bile”

Kadrosunda ayrıca Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, görünen o ki ilk bölümüyle sınavı başarıyla atlatacak.

Sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa dizi büyük bir ilgi çekmiş. Ancak tabii akıbetini de reytingler gösterecek. Şimdiden 2. bölüme olan merakın arttığını da yorumlardan görebilirsiniz.

İşte sosyal medyada diziyle ilgili yorumlardan bazıları:

"Bu nasıl dizi, nasıl senaryo?" Mucize Doktor dizisi ilk bölümüyle öyle yorumlar yaptırdı ki görmeniz lazım! 14

"Bu nasıl dizi, nasıl senaryo?" Mucize Doktor dizisi ilk bölümüyle öyle yorumlar yaptırdı ki görmeniz lazım! 15

"Bu nasıl dizi, nasıl senaryo?" Mucize Doktor dizisi ilk bölümüyle öyle yorumlar yaptırdı ki görmeniz lazım! 16

"Bu nasıl dizi, nasıl senaryo?" Mucize Doktor dizisi ilk bölümüyle öyle yorumlar yaptırdı ki görmeniz lazım! 17

"Bu nasıl dizi, nasıl senaryo?" Mucize Doktor dizisi ilk bölümüyle öyle yorumlar yaptırdı ki görmeniz lazım! 18

"Bu nasıl dizi, nasıl senaryo?" Mucize Doktor dizisi ilk bölümüyle öyle yorumlar yaptırdı ki görmeniz lazım! 19

İlk bölüm konusu şöyle:

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır.

Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar.

Ama havaalanında meydana gelen bir kaza Ali’yi hayatının en önemli toplantısına geç bırakır. Aynı sıralarda hastane yönetim kurulu toplanmış, Ali’nin işe alınıp alınmayacağını tartışmaktadır.

Adil hariç kimse otizmli birinin doktor olabileceğine inanmaz. Ve Ali, saatlerce geç kalarak, korka korka, kendisine acımayla, inançsızlıkla bakan yönetim kurulunun karşısına çıkar…

Önyargılar kırılabilir mi? Hayaller gerçek olabilir mi?