Ana sayfa Dizi Haberleri Bu nasıl fragman, kimse bir şey anlamadı! Sen Anlat Karadeniz’de olaylar birbirine karıştı!

Bu nasıl fragman, kimse bir şey anlamadı! Sen Anlat Karadeniz’de olaylar birbirine karıştı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları Atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisi 33. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı.

Tanıtımda, denize açılan ve teknesi uzak bir yerde karaya oturan Tahir görülüyor. Herkes telaşla Tahir’i ararken, ne olduğunu anlamayan Nefes, Kaleliler’in konağına gittiğinde Saniye Hanım’dan olanları öğreniyor.

Nefes’i tekneyle denize açıldığı ve Tahir’in her yerde aradığı görülürken, ortaya çıkan bir başka görüntü dikkat çekti.

Tahir’in, mahsur kaldığı yerde kucağında denizden çıkardığı bir kadın görülüyor. Daha sonra bu kişinin Nefes olduğu ve Tahir’in karısına suni tenefüs yaptığı, boğulmak üzere olan Nefes’i kurtardığı görülüyor.

İlginç olan ise Nefes’in Tahir’i aramak için denize gittiğinde üzerinde koyu renk kıyafetler olmasına karşın, Tahir’in kucağındayken beyaz montlu bir kıyafetle görülmesi.

Bu nasıl fragman, kimse bir şey anlamadı! Sen Anlat Karadeniz'de olaylar birbirine karıştı! 7

Aynı anda fondaki seste ise Fikret, “Rollerin sürekli değiştiği bir dünya bu, kimin kime iyi geldiği, kimin kurtaran, kimin kurtarılan olduğu sürekli değişir” sözleri duyuluyor.

Ardından Nefes’in Osman Hoca ile yaşadığı eve girdiği ve üzerinde başka bir kıyafet oldu görülürken, Vedat’ın içeriden sesi geliyor ve “Hoşgeldin karıcım” sözleri duyuluyor.

Kafaları karıştıran bu tanıtım, sosyal medyada da çok konuşuldu. “Hiç bir şey anlamadım, anlayan varsa anlatsın” şeklinde yorumlara rastlanıyor.

33. bölüm heyecanlı ve aksiyon dozu yüksek bir bölümle ekrana gelecek anlaşılan.

Şimdi herkes büyük bir merakla Tahir’in bulunmasını beklerken, tanıtımda onun yaşadığı anlaşıldıktan sonra ölen kişinin kim olduğunu da merak etmeye başladı.

İşte 33. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Fatih’in vurulması Saniye için bardağı taşıran son damla olur. Saniye tarafından evden kovulan Nefes duyduklarını sineye çekecek mi? Yoksa Nefes için gördüğü güzel düşten uyanma zamanı mı geldi?

Vedat’ın Nazar’a yaptıklarını öğrenen Cemil hesap soruyor. Eline silahı alıp Vedat’ın karşısına çıkan Cemil, Vedat’ı öldürmeye kararlıdır.

Nefes tarafından terk edilen Tahir ise, kendini Karadeniz’in insafına bırakır…