Ana sayfa Dizi Haberleri Bu yaza damgasını vuran Tozluyaka dizisinin kadrosuna çok özlenen bir isim katıldı!

Bu yaza damgasını vuran Tozluyaka dizisinin kadrosuna çok özlenen bir isim katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bu yaza damgasını vuran dizi hiç kuşkusuz Tozluyaka oldu. Reytinglerde çok başarılı giden ve izleyiciler tarafından çok sevilen dizi genç ve deneyimli isimleri bir araya getiren oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Tozluyaka’nın oyuncu kadrosuna çok özlenen bir isim daha katıldı.

Fox TV’de yayınlanan Tozluyaka dizisi resmen reytinglerde tozu dumana kattı. Son dönemde liselerde yaşanan kimi çatışmaların, gençler arasındaki sınıf farklılıklarını ortaya koyan kavgaların, gerginliklerin Tozluyaka dizisine konu olması, izleyicinin karşısına da alternatif bir hikaye olarak çıktı.

Tozluyaka dizisinin oyuncu kadrosu genç ve deneyimli isimleri bir araya getirmesiyle dikkat çekiyor. Özellikle genç oyuncular performanslarıyla dikkat çekiyor. Tozluyaka dizisinin deneyimli oyuncu kadrosuna çok önemli bir isim katıldı. Başarılı oyuncu Begüm Birgören, Tozluyaka dizisinin oyuncu kadrosunda yer almaya başladı.

Bu yaza damgasını vuran Tozluyaka dizisinin kadrosuna çok özlenen bir isim katıldı! 7

İlk olarak 2005 yılında Seher Vakti dizisiyle ekranlara gelen oyuncu Begüm Birgören sonrasında, Kırık Kanatlar, Kara Yılan, Ömre Bedel, Ağır Roman: Yeni Dünya, Kaçak, Bir Deniz Hikayesi ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi çok izlenen pek çok yapımda yer aldı.

Begüm Birgören son iki dizisinde aradığını bulamadı. Başarılı oyuncunun rol aldığı Uzak Şehrin Masalı ve Son Nefesime Kadar dizileri reyting savaşında yenik düştü ve kısa sürede sona erdi. Hayranlarının çok özlediği Begüm Birgören, reytinglerde şimdiden çok başarılı olan Tozluyaka dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Begüm Birgören’in Tozluyaka dizisinde Nesrin isimli bir karakteri canlandıracağı öğrenildi. Birgören’in üçüncü bölümden itibaren hikayeye dahil olacağı belirtildi.