Ana sayfa Dizi Haberleri Bu yazın en başarılısı Tozluyaka kış sezonunda da devam ederse ortaya bir sorun çıkacak!

Bu yazın en başarılısı Tozluyaka kış sezonunda da devam ederse ortaya bir sorun çıkacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz dizisi Tozluyaka bu sezonun en başarılı işi oldu. Tüm diziler reytinglerde sürünürken ortalamanın üstüne çıkan Tozluyaka bu gidişle kış sezonunda da devam edecek. Ancak öyle olursa yayıncı kanal Fox TV’nin küçük bir sorunu olacak.

Reyting yarışına fırtına gibi giren gençlik dizisi Tozluyaka pazartesi akşamı beşinci bölümüyle ekrana geldi. Dizi ikinci bölümüyle yine ortalamanın üstünde bir reyting puanı aldı. Tüm izleyicilerde birinci olan Tozluyaka, diğer kategorilerde de ikinci sırada yer aldı.

Bu yaz ekrana gelen yeni dizilerin ortak sorunu reytinglerin çok düşük gelmesi. Çok iddialı oyuncular olmasına rağmen yaz dizileri ortalamanın çok çok altında reyting alıyor. Dolayısıyla birkaç haftadır ortalamanın üstünde reyting puanı alan Tozluyaka’nın bu durumu büyük bir başarı olarak kabul ediliyor.

Bu yazın en başarılısı Tozluyaka kış sezonunda da devam ederse ortaya bir sorun çıkacak! 7

Eğer Tozluyaka reytinglerde böyle başarılı bir şekilde devam ederse Fox TV diziyi kış sezonunda da devam ettirmek isteyecektir. Ancak bu kararın yol açacağı bazı sonuçlar var. Zira Fox TV’nin kış sezonunun en başarılı dizilerinden Yasak Elma da pazartesi akşamları yayınlanıyor.

Dolayısıyla Tozluyaka’nın kış sezonunda devam etmesi durumunda iki diziden birinin gününün değişmesi gerekecek. Ancak hangi dizinin olacağı bilinmiyor. Yasak Elma, Med Yapım’ın en uzun soluklu dizisi. Bu kış altıncı sezonuyla ekrana gelecek dizinin kemikleşmiş bir izleyicisi var. Dolayısıyla Yasak Elma’nın gününü değiştirmek riskli olacaktır.

Herkesi etkisi altına alan Tozluyaka her hafta ekrana gelen bölümüyle reytinglerde yükseliyor. Fox TV’nin yaz dizisi Tozluyaka, ekranlara gelir gelmez bomba etkisi yarattı. Merak uyandırıcı hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla dikkat çeken Tozluyaka, aldığı reytinglerle bu yazın dizisi olacağını kanıtladı.