Ana sayfa Sosyal Medya Tatiline devam eden Cansu Dere’nin bikinili pozu sosyal medyayı salladı!..

Tatiline devam eden Cansu Dere’nin bikinili pozu sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin finalinin ardından tatile çıkan başrol oyuncusu Cansu Dere, sezonun yorgunluğunu tatilde atmaya devam ediyor.

Deniz ve güneşin tadını çıkarak ünlü oyuncu çok sık olmasa da zaman zaman bu anlardan fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor.  Cansu Dere, bikinili yeni fotoğrafını instagram hesabında paylaştı.

Bikinisiyle objektif karşısına geçen güzel oyuncu, sahilde gökkuşağının önünde poz verdi. Cansu Dere’nin fit hali dikkatlerden kaçmazken bir hayli keyifli olduğu görülen ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

Tatiline devam eden Cansu Dere'nin bikinili pozu sosyal medyayı salladı!.. 7

Hem Türkiye’de hem de yurt dışında pek çok hayranı bulunan Cansu Dere geçtiğimiz aylarda bir dergi için 60’lı yıllara ait bikini tasarımlarıyla objektif karşısına geçmiş oyuncu yine güzel fiziğiyle adından söz ettirmişti.

Dergide ünlü oyuncuyla ilgili, “Zamansız ve yalın güzelliğiyle hayranlık uyandıran Cansu Dere’nin sakın ve özgüvenli enerjisi ile güneşli mevsime merhaba diyoruz” ifadeleri kullanılmıştı.

İki sezon süren Sadakatsiz dizisi sonrasında hayranlarının merakla beklediği Cansu Dere,  ABD’nin içerik devi Disney Plus platformunun ekran yüzlerinden birisi oldu. Platformun Türkiye tanıtımlarında da yer alan oyuncu yeni projesiyle dijital platformda hayranlarıyla buluşacak.