Ana sayfa Sosyal Medya Görenler şıp diye anladı! Ebru Şahin’in Maldivler’de olduğu, fotoğrafındaki detaydan ortaya çıktı!

Görenler şıp diye anladı! Ebru Şahin’in Maldivler’de olduğu, fotoğrafındaki detaydan ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Ebru Şahin, şu sıralar sevgilisi Cedi Osman ile tatilde. Hercai dizisi geçtiğimiz haftalarda sona ermişti. Atv’de ekrana gelen ve 3 sezon devam eden Hercai’de Akın Akınözü ile başrolü paylaşan Ebru Şahin, dizi sayesinde büyük bir hayran kitlesi edindi.

Daha önce rol aldığı yapımlarda başrolde yer alamayan Ebru Şahin, Hercai’deki Reyyan karakteri ile izleyenlerden tam not alırken, kariyerinde de bir sıçrama yaşadı.

Bu arada özel hayatında da mutlu bir beraberlik yaşayan Ebru Şahin, bir süredir Basketbolcu Cedi Osman ile beraber. Şahin, dizisinin tatil yapmasının ardından Mardin’den İstanbul’a dönmüştü.

Bir süre İstanbul’da kalan oyuncu, daha sonra yaptığı instagram paylaşımları ile tatile gittiğini gösterdi. Sevgilisinin çektiği bikinili pozlarıyla hayranlarına tatil fotoğrafları paylaşan oyuncu, nerede olduğunu ise söylememişti.

Görenler şıp diye anladı! Ebru Şahin'in Maldivler'de olduğu, fotoğrafındaki detaydan ortaya çıktı! 10

Konum belirmeden paylaşımlar yapmaya devam eden oyuncunun Maldivler’de olduğu da son yaptığı paylaşımla netleşti. Ebru Şahin’in bisikletiyle çekilen fotoğraflarının arka planında, adaya özel su üstündeki bungolow evler görülüyor.

Bu manzarayı görenler de Maldivler’de olduğunu anladı! İşte Ebru Şahin’in son paylaşımları…

Görenler şıp diye anladı! Ebru Şahin'in Maldivler'de olduğu, fotoğrafındaki detaydan ortaya çıktı! 11

Görenler şıp diye anladı! Ebru Şahin'in Maldivler'de olduğu, fotoğrafındaki detaydan ortaya çıktı! 12

Görenler şıp diye anladı! Ebru Şahin'in Maldivler'de olduğu, fotoğrafındaki detaydan ortaya çıktı! 13