Ana sayfa Sosyal Medya Buçe Buse Kahraman tepkilere dava açmadan önce rol arkadaşı Toprak Sağlam’a kulak versin!

Buçe Buse Kahraman tepkilere dava açmadan önce rol arkadaşı Toprak Sağlam’a kulak versin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamları büyük bir başarı ile yoluna devam ediyor. Dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir bulunuyor. Ancak hikayedeki yan karakterler de çok etkili ve bu isimlerden birisi de Pelin. Buçe Buse Kahraman’ın canlandırdığı Pelin için birçok izleyici ‘metres’ yakıştırmasını yapıyor.

Tabii ki bir de dizinin son dönemlerine damgasını vuran Zerrin’den bahsetmek gerekiyor. Birçok izleyici Pelin’in annesi Zerrin karakterinin hikayeye dahil olmasına, ‘kızına hakim olur’ beklentisi ile sevinmişti. Ancak Zerrin karakteri, Pelin’den de hırslı çıktı ve izleyiciler için bu iki karakter dizinin istenmeyen isimleri olarak öne çıkartıldı.

Tabii ki senaristler için bu durum çok iyi bir çatışma ortamı yarattığı ve hikayenin gidişatına olumlu katkı yapacağı için çok değerli bir merak unsuru oluyor. Bu durumu da senaristlerin iyi kullandığını belirtelim.

Peki Zerrin ile Pelin karakterleri üzerinden oyunculara yöneltilen sosyal medyadaki tepkilere ne demeli? Bazı izleyiciler karakterlere yönelik tepkiler ortaya koyuyor ve bu durum da dizinin başarısını ortaya çıkartıyor. Kimi izleyicilerin karakterleri aşıp da oyunculara yönelik tepkilerde bulunması ise akıl tutulması olarak görülüyor.

Buçe Buse Kahraman tepkilere dava açmadan önce rol arkadaşı Toprak Sağlam'a kulak versin! 8

Ancak Zerrin ve Pelin karakterlerini canlandıran iki oyuncu arasındaki anlayış farklılığa hemen dikkatleri çekti. Bir yanda Zerrin olarak izlediğimiz tecrübeli oyuncu Toprak Sağlam, diğer tarafta ise henüz genç bir isim olarak Pelin’i canlandıran Buçe Buse Kahraman var.

Her ikisi de son dönemde sosyal medyada karakterler nedeniyle tepkinin adresi olmuş durumda. Ancak iki oyuncu arasındaki anlayış farklılığı da hemen dikkat çekiyor. Buçe Buse Kahraman’ın karakter üzerinden kendisine sosyal medyada ağır sözler söyleyenlere karşı dava hazırlığında olduğu basına yansıdı.

Avukat Eda Salman ile birlikte Buçe Buse Kahraman’ın sosyal medyadaki linç nedeniyle hukuk savaşı başlatacağı iddiaları basına yansıdı. Yüzlerce dava açılmasından bahsediliyor. Oyuncunun sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar da konuşuldu.

Buçe Buse Kahraman tepkilere dava açmadan önce rol arkadaşı Toprak Sağlam'a kulak versin! 9

Artık yoğun tacizlerden bıkan ve kişilik haklarına saldırıyı cezasız bırakmak istemeyen bir Buçe Buse Kahraman kararlılığı görmekteyiz.

Diğer tarafta ise tecrübeli oyunculardan Toprak Sağlam’ın bu duruma yaklaşımı rol arkadaşından çok farklı. Oyuncu bu yaşananları performansının başarısına bağlayarak, memnun olduğunu ifade ediyor.

TV100’e konuşan Toprak Sağlam’ın şu sözlerini öncelikli olarak rol arkadaşı Buçe Buse Kahraman’ın dava sürecine başlamadan önce tekrar okumasında yarar var… İşte tepkilere karşı Toprak Sağlam’ın sözleri:

“İşimi çok severek yapan birisiyimdir. Gelen, olumlu – olumsuz tepkiler beni çok heyecanlandırıyor ve çok da mutlu ediyor. Genel olarak performansımla ilgili gelen güzel, tatlı yorumlar da var. Ama, Zerrin’e düşman olan ve onu bıçaklamak isteyen bir kesim de var. Pelin ile takılıyoruz, bakalım nasıl olacak?

Ben çok keyif alıyorum oynarken. Zaten benim çok sevdiğim türde roller bunlar. O yüzden projenin içinde olmak beni acayip heyecanlandırıyor. Daha bayağı da bir şeyler olacak.

Tabii ki Seyran ile Ferit’çiler beni hiç sevmiyorlar. Pelin’i de sevmedikleri gibi. Buçe ile böyle okuyoruz, ‘teşekkürler’ diyoruz.

Bunlar beni yıpratan ya da beni üzen, kafamı taktığım şeyler hiçbir zaman olmadı. 13 yaşımdan beri çalışıyorum. Sektörde 24. senem. O yüzden onlar her zaman benim oyunculuğumu ne kadar iyi yaptığımı, bana ispat eden, kanıtlayan şeyler oluyor.

Onların bu kadar içten yaşıyor olmaları diziyi, aslında çok tatlı. Ama ikiye bölünme gibi bir şey oldu. Bir taraftan ‘iyi ki geldiniz’ diyenler, diğer taraftan ‘ne zaman çıkacaksınız, kızını da al git’ diyenler… Keyfim yerinde açık söyleyeyim. Çok tatlı geliyor bana bunlar.”