Ana sayfa Dizi Haberleri Tetikçinin Oğlu dizisinde Şevket Çoruh’u izleyenler, 16 yıllık Arka Sokaklar ısrarını sorguluyor!

Tetikçinin Oğlu dizisinde Şevket Çoruh’u izleyenler, 16 yıllık Arka Sokaklar ısrarını sorguluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tetikçinin Oğlu dizisi, salı akşamlarına yeni bir soluk getirdi. Timuçin Esen ile Şevket Çoruh ikilisinin başarılı performanslarına, Genco Özak ve Bahar Şahin enerjisi de katılınca daha ilk bölümden diziye izleyicilerden onay çıktı.

Tetikçinin Oğlu projesi ile Fox TV, aksiyon hikayeleri konusunda Adım Farah’ın ardından güçlü bir yapımı daha ekrana kazandırmış oldu. Birçok izleyici için ise İskender karakterini canlandıran Şevket Çoruh, diziyi izleme nedeni olarak ortaya çıkıyor.

Bir suç örgütü kuran İskender karakterinin, tetikçisi rolünde ise Korkmaz bulunuyor. Aslında Korkmaz ile İskender 40 yıllık dostlar, ancak bu dostluk biraz da çıkar ortaklığına dönüşmüş durumda. Korkmaz, yıllardır aradığı eşini ve oğlunu bulmak için de mücadele ediyor. Onu hayatta tutan şey ise umut.

Tetikçinin Oğlu dizisinde Şevket Çoruh'u izleyenler, 16 yıllık Arka Sokaklar ısrarını sorguluyor! 8

Oğlunun tavşan sevgisi, yıllar sonra Korkmaz’ı tavşan beslemesine yol açmış. Çünkü bir gün eve döner de tavşanları görürse çok mutlu olacağını düşünüyor.

Korkmaz’ın tam 22 yıl boyunca aradığı oğlu Metin ile karşılaşması ilk bölüm en dikkat çeken sahnesiydi. Ancak Metin, aynı zamanda İskender’in oğlunun katili olarak biliniyor.

Yani İskender’in tek hedefi Metin’i öldürmek ve intikamını almak. Tabii ki 40 yıllık dostu Korkmaz’ı da ihaneti nedeniyle affetmeyecek.

İşte böyle etkileyici bir karakterde Şevket Çoruh gibi usta bir ismi seyredenler de sorguluyor. 16 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinde gayet başarılı şekilde komiser Mesut karakterini canlandıran oyuncu, acaba neden yıllar önce başka projelerde yer alma yolunu seçmedi?

Tetikçinin Oğlu dizisinde Şevket Çoruh'u izleyenler, 16 yıllık Arka Sokaklar ısrarını sorguluyor! 9

Şevket Çoruh’u Arka Sokaklar dizisinde hala bekleyen bir izleyici kitlesi var. Aklında Mesut karakterini tutan ve onun birçok sahnesini hatırlayan milyonlarca izleyici de var.

Ancak bir başka gerçek daha var ki, Tetikçinin Oğlu dizisindeki Şevket Çoruh’u görenler, yıllar içinde bambaşka karakterler ile ekranda milyonların gönlüne farklı şekillerle girebilecek bir yeteneğin, Arka Sokaklar’da harcanmış olabileceği düşüncesine sahip.

Uzun yıllar bir dizide aynı karakteri canlandırmak bir başarı olsa da, eğer bu oyuncu farklı rollerde milyonları etkileyecek yetenekte ise, yıllarca aynı projede bulunması aslında onu sevenler için bir kayıp anlamına da geliyor.