Ana sayfa Dizi Haberleri Buğra Gülsoy, 6 yıl aradan sonra aldığı dizi kararıyla bir geri dönüşe imza atacak!

Buğra Gülsoy, 6 yıl aradan sonra aldığı dizi kararıyla bir geri dönüşe imza atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Buğra Gülsoy, yer aldığı projelere yaptığı büyük katkılar ile biliniyor. Etkili performansı ile yer aldığı projelerin değerini artıran oyuncu, 2009 yılından bu yana setlerde farklı rollere hayat verdi.

2010-2011 yıllarında yayınlanan Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizideki Vural karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, büyük bir kariyer çıkışına imza atmıştı. Dizinin yurt dışında hala izlenmekte olduğunu ve Buğra Gülsoy’un tanınmasına hala katkısının olduğunu da söylemek lazım.

Kuzey Güney dizisinde Güney karakteri ile gönülleri kazanan oyuncu, genelde dram performansları ile biliniyor. Ancak, 2015-2016 sezonunda yayınlanan ve 59 bölüm süren Aşk Yeniden isimli dizi, romantik komedi yapımı olarak öne çıkmıştı.

Buğra Gülsoy, bu yapımda Fatih Şekercizade karakteri ile o kadar etkili oldu ki, hayranları bir daha onu romantik komedi dizisinde izleme fırsatı bulamadı. Oyuncunun Aşk Yeniden dizisindeki partneri ise Özge Özpirinçci olmuştu.

Buğra Gülsoy, 6 yıl aradan sonra aldığı dizi kararıyla bir geri dönüşe imza atacak! 7

Aşk Yeniden dizisinden sonraki süreçte; 8. Gün, Kızım, Azize, Uyanış Büyük Selçuklu ve son olarak da Misafir isimli dizilerde başrolde yer alan oyuncu, hep dram yapımlarını tercih etmesiyle biliniyor.

Ancak 6 yılın ardından Buğra Gülsoy’dan yeniden romantik komediye dönüş kararı geldi. Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolünde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda isimli dizi bir romantik komedi yapımı olacak.

Disney Plus için çekimlerine çok kısa sürede başlanacak olan dizide Buğra Gülsoy’u yeniden romantik komedi rolünde izleyeceksiniz. Tolga karakterini canlandıran oyuncu hem Demet Özdemir hem de Hafsanur Sancaktutan’ın canlandıracağı iki kadın karakterinin arasında kalacak.

Aşk Yeniden dizisini aklından çıkartamayan Buğra Gülsoy hayranları için 6 yıl aradan sonra yaşanacak olan bu geri dönüşün anlamı büyük.