Ana sayfa Dizi Haberleri Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun Kızım dizisi, bir ülkeyi resmen sallıyor!

Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun Kızım dizisi, bir ülkeyi resmen sallıyor!

tarafından zk zk

Şu sıralar TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara gelen Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu, bir süre önce TV8’de yayınlanan Kızım dizisinde birlikte rol almışlardı. Dizide ayrıca başarılı oyunculuğuyla herkesin sevdiği küçük oyuncu Beren Gökyıldız da başrollerden biriydi. Dram yüklü hikayesiyle izleyenlerin çok sevdiği Kızım dizisi, şu sıralar bir ülkede reyting rekorları kırıyor…

Kızım dizisi, ilk sezonda büyük dikkat çekmiş ama ikinci sezonda reytingde düşüklük yaşanınca final yapmıştı. Yine de 34 bölümlük ekran macerası ile akıllarda kalan bir dizi oldu. Kızım dizisinde ayrıca Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal, Selin Şekerci, Haldun Boysan gibi ünlü isimler de rol almıştı.

Daha sonra farklı ülkelere de satılan Kızım dizisinden gelen son haberler ise dikkat çekiyor. Aslında uyarlama bir dizi olan Kızım’ın yurt dışı macerasında özellikle İspanya’da büyük kitleler tarafından ilgi gördüğü ortaya çıktı.

My Little Girl ismi ile yurt dışında satışı yapılan diziye İspanya’daki ilgi şaşırttı. Pek çok Türk dizisinin yayınlandığı İspanya’da bu kez Kızım dizisi dikkatleri çekti.

Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun Kızım dizisi, bir ülkeyi resmen sallıyor! 7

Antena 3 isimli kanalda “Mi Hija” ismiyle ilk bölümü 28 Aralık’ta yayınlanan Kızım dizisinin reytinglerde gösterdiği performans gayet iyi bulundu. Prime time’da yayınlanan dizi, Kadın’dan sonra bu kadar büyük önem verilen ikinci Türk yapımı oldu.

3 milyona yakın izleyici tarafından seyredilen Kızım, yüzde 17.2’lik bir reyting başarısı sergiledi. İyi bir dizi açılışı yaparak Antena 3 kanalını da sevindiren Kızım dizisinin 2020 yılında İspanya’da en çok izleyiciye ulaşan dizi olması da gurur vericiydi.

Aynı gün Kadın dizisinin de yayınlandığı kanalda 2.2 milyon izleyiciye ulaşması da dikkat çekti ve İspanya’daki Türk dizisi popülerliğine büyük katkı sağladı.