Ana sayfa Dizi Haberleri Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizi için kolları sıvadı!

Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizi için kolları sıvadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında bomba gibi bir dizi geliyor… Yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olması beklenen Nizami Alem için büyük bir hazırlık süreci yaşanıyor… Dizinin ekibi zaten senaryo ve plato üzerinde çalışmalar yürütüyordu… Şimdi de oyuncular hazırlıklara başladı.

Nizami Alem, Selçuklu dönemini anlatan bir yapım olacak. Haşhaşiler ile mücadelenin yanı sıra taht savaşları da ekrana yansıyacak. Buğra Gülsoy, yeni yapımda Selçuklu devletine en parlak dönemi yaşatan Sultan Melikşah’ı canlandıracak. Oyuncu, at binme eğitimleri ve çeşitli savaş eğitimleri almaya başladı.

Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizi için kolları sıvadı! 10

Ekin Koç ise Buğra Gülsoy ile birlikte başrolde yer alıyor. Oyuncu, Nizami Alem isimli yapımda Ahmed Sencer isimli karaktere hayat verecek. Ahmed Sencer ise Sultan Melikşah’ın oğlu… Ekin Koç da at binme eğitimlerini sürdürüyor. Oyuncu 2018 yılında ünlü jokey Halis Karataş’ın hayatını canlandırdığı Bizim İçin Şampiyon filmi için zaten at binme konusunda önemli bir eğitim sürecinden geçmişti.

Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizi için kolları sıvadı! 11

Nizami Alem dizisinin iki güçlü kadın oyuncusu da belli olmuştu. Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci… Bir sezondur dinlenen Tuğutlu, Kızım dizisinin ardından Nizami Alem ile kendini gösterecek.

Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizi için kolları sıvadı! 12

Sevda Erginci ise farklı bir rolle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Her iki oyuncu da at binme ve çeşitli savaş teknikleri konusunda eğitim alıyor.

Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizi için kolları sıvadı! 13

4 ünlü oyuncuyu da dünyaca ünlü Stunts Nomad ekibi tarafından kılıç ve binicilik eğitimleri veriliyor..