Ana sayfa Dizi Haberleri Buğra Gülsoy, yeni dizisi Misafir’i anlattı: “Misafir, umudun hikayesi”

Buğra Gülsoy, yeni dizisi Misafir’i anlattı: “Misafir, umudun hikayesi”

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya’yı uzun bir aradan sonra yeniden ekrana döndüren Misafir dizisi perşembe akşamı Fox TV’de olacak. Yeni dizi için geri sayım sürerken dizinin başrol oyuncularından Buğra Gülsoy Misafir’i anlattı.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın bir araya geldiği Misafir 11 Kasım Perşembe akşamı başlıyor. Özellikle uzun süredir ekranlarda olmayan Hazal Kaya hayranlarının heyecanla beklediği dizi bir Kore dizisi uyarlaması.

Buğra Gülsoy yeni dizisi Misafir’i anlattı, röportaj dizinin sosyal medya hesabından yayınlandı. Buğra Gülsoy Misafir’in üç çocuğu olan bir babanın ama aynı zamanda bir polisin ve hayata tutunmaya çalışan bir kadının birlikte umuda doğru yürüme hikayesi oluğunu söyledi.

Gülsoy dizide üç çocuğunu tek başına büyüten Erdem’i canlandırıyor. Gülsoy’a göre Erdem, “Babacan, sakin, karışık olayların içinde soğukkanlı kalabilen, duygusal ve dertlerini, sıkıntılarını sadece kendi içinde yaşayabilen” bir karakter.

İzleyicilerin neden Misafir’i izlemesi gerektiği sorusunu da Buğra Gülsoy şöyle yanıtlıyor: “Çok hayatın içinden, çok gerçek. İzleyiciler ne demek istediğimi izleyince anlayacaklar. Hayatın içindeki bütün duyguları barındıran bir dizi. Çatışmaları olsun, aşkı olsun, acıları olsun. Bunların hepsinin harmanlandığı bir dizi. Ama en çok da umudu bulmanın hikayesi.”

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu, senaryosunu Özge Aras’ın uyarladığı Misafir’de; travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in (Buğra Gülsoy) umut dolu hikayesi konu alınacak.