Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bülent İnal: Türkiye koronavirüste dünyaya göre iyi konumda!

Bülent İnal: Türkiye koronavirüste dünyaya göre iyi konumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de 4 sezondur Payitaht Abdülhamid dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmakta olan Bülent İnal, koronavirüs sürecinde evinde ailesi ile birlikte karantinada. Oyuncu hem seti hem arkadaşlarını hem de izleyicilerini özlediğini söyledi.

Youtube’da Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncuları buluştu. Bülent İnal, Türkiye’nin koronavirüs salgını ile mücadelede iyi bir noktada olduğunu, dünyaya göre daha profesyonel bir süreç yönetimi yapıldığını söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve sağlık çalışanlarına teşekkür eden İnal, “Sağlık Bakanımız başta olmak üzere gerçekten can siparane bir kadromuz var. Onların işe anında müdahalesi ile dünyaya göre çok daha iyi konumdayız, daha da iyi olacağız. bunu atlatacağız” diye konuştu.

Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncularından Tahsin Paşa’ya hayat veren Bahadır Yenişehirlioğlu da açıklamalarda bulundu. Herkesi özlediğini ve tüm arkadaşlarının kendisi için çok değerli olduğunu söyleyen Yenişehirlioğlu, en kısa sürede dünyanın ve ülkemizin bu süreci atlatmasını temenni etti.

Akıllı davranmanın önemine işaret eden oyuncu, “Bütün samimiyetimle söylüyorum, can sıkıntısı çektiğim söylenemez. Yeni bir roman yazdığını ve yarısına kadar da geldiğini anlatan Yenişehirlioğlu, bu süreçte kendi içine dönerek sorgulamalar yaptığını, yazdığı romanın da bununla ilgili olduğunu sözlerine ekledi.

Payitaht Abdülhamid oyuncularının açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.