Ana sayfa Güncel Haberler Hakan Boyav soruyor; “Devlet burada millet nerede?”

Hakan Boyav soruyor; “Devlet burada millet nerede?”

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinde canlandırdığı Mahmut Paşa karakteriyle TRT1 ekranlarında izleyicilerle 4 sezondur buluşan Hakan Boyav, başarılı performansı ile takdir ediliyor. Oyuncu, sette çekimlerin durdurulmasından sonra evine çekildi ve koronavirüs ile ilgili gelişmeleri izliyor.Payitaht Abdülhamid oyuncularının youtube’daki buluşmasında yer alan Hakan Boyav, devletin koronavirüs konusunda hazırlıklı olduğunu ama milletimizin sokaklardan bir türlü eve girmediğini belirterek, adeta isyan etti!

Hakan Boyav da dünyanın zor bir süreçten geçtiğini ifade etti ve devletin bu işi çok hazırlıklı olarak karşıladığını düşündüğünü söyledi.Amerika, Fransa, İtalya’daki durumları izlediğini ifade eden Boyav, “Çok ağır geçiriyorlar, ağır darbelerle, ağır hasarlarla geçiriyorlar bu virüs meselesini. Yurt dışında olan pek çok arkadaşlarımız var, onlarla da iletişim halindeyiz,gerçekten çok acı çekiyorlar, çok zor günler geçiriyorlar. Biz ülke olarak, bu işi iyi karşıladık. Demek ki, sağlık olarak iyi hazırlanmışız, iyi bir süreç geçirmişiz” açıklamasında bulundu.

Hakan Boyav, “Nerede bu devlet” diye söylenilmesine atıf yaptı ve “Nerede bu millet, dışarılarda. Böyle olmaması gerekiyor. Evimizde kalmamız gerektiğini, evimizde kalırsak bu süreci çok daha sağlıklı atlatacağımızı, eski günlere çok daha çabuk dönebileceğimizi bilim adamları da, devletimiz de Sağlık Bakanımız da söylüyor” diye konuştu.

Halkımızın da bu süreçte 2 hafta dişini sıkması gerektiğine değinen Hakan Boyav, herkese de sağlıklar diledi. Payitaht Abdülhamid oyuncularının açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.