Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz, final yapan Bizim Hikaye dizisiyle ilgili büyük itiraf yaptı!

Burak Deniz, final yapan Bizim Hikaye dizisiyle ilgili büyük itiraf yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube üzerinde yayın yapan Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programının yeni konuğu Bizim Hikaye dizisinin Barış’ı olarak ekranda yer alan Burak Deniz oldu.

Ünlü oyuncu ile yapılan keyifli sohbette fanlarının ilgisi yüzünden İstiklal Caddesi’nde kolay kolay dolaşamayacağını belirten Burak Deniz, sette kendisine karavan tahsis edilmek istendiğini ancak bunu istemediğini söyledi.

BURAK DENİZ SHAMELESS’İ İZLEMEMİŞ

Bizim Hikaye dizisi bilindiği üzere Shameless isimli Amerikan yapımından uyarlanmıştı. Burak Deniz, Amerikan dizisini izlemediği itirafında bulundu. Deniz, “Oradan etkilenmemek için izlemedim” diye de belirtti.

YENİ PROJESİ GELİYOR!

Burak Deniz, yeni projesi bulunduğunu ancak detay vermek istemediğini söyledi. Deniz, “Şu anda bilinmesi benim için rahatsızlık verici oldu, ne yalan söyleyeyim. Duyuldu, hemen haberi yapıldı onun” diyerek yeni projesi hakkında detay vermek istemedi.

Ancak Burak Deniz yeni sezonda yeni bir dizi ile hayranlarının karşısında olacağı artık garanti gibi… Bilindiği üzere Deniz’in Tims&B şirketinin yeni dizisi Patron ile ekrana döneceği ortaya çıkmıştı.

Ünlü oyuncu, tiyatro yapmayı da istediğini ancak boş bir zamanında bunu gerçekleştirebileceğine değindi.

GAME OF THRONES FİNALİNİ BEĞENMEDİ

Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinin finali beğenilmemiş ve ciddi eleştiriler almıştı. Burak Deniz de bu dizinin bir hayranı olarak finali beğenmediğini ifade edenler arasına katıldı. “Ben çok şaşırdım, çok kötü oldum. Hiç beklediğim bir şey değildi” diyen Burak Deniz, dizinin finaline yönelik bazı sahneleri sert şekilde eleştirdi.

BİZİM HİKAYE’DEKİ KAZA SAHNESİ İTİRAFI

Burak Deniz, Bizim Hikaye dizisinin 29. bölümünde yolcu koltuğunda otururken araçla alt yola düştükleri sahnenin de başka bir kazadan alındığını kendilerinin çekmediğini açıklayarak bir büyük itiraf daha yaptı.

Barış’ın geçirdiği kaza sahnesini videodan izleyebilirsiniz.

Burak Deniz, kaza sahnesi için şu ifadeleri kullandı: “O kaza sahnesi de bizim değil. Öyle bir durum da var. Yani o başka bir yerden mi durumu var. Biz çarparken, çarpanı koydular.”

“ÖZEL HAYATIM YOK”

Büşra Develi’den ayrıldıktan bu yana sevgilisi olmadığını ifade eden Burak Deniz, “Özel hayat gerçekten yok. Hiç manita yok hayatımda, çalışıyorum evdeyim” diye konuştu.

DİKSİYON ELEŞTİRİSİNE HAK VERDİ

Burak Deniz, hızlı konuştuğu için çoğu kelimeyi yutması nedeniyle diksiyon dersi alması gerektiği ile ilgili sosyal medyadaki eleştirilere hak verdiğini açıkladı. Deniz, “Öyle bir şeye ihtiyacım yok değil. Evet, biraz hızlı düşünüyorum. Dolayısıyla hızlı konuşuyorum. Gerçekten öyle onun bir üzerine gitmiyor değilim.

Burak Deniz, röportajının tamamını videodan izleyebilirsiniz.