Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz’in yeni dizi projesiyle ilgili büyük rahatsızlığı!

Burak Deniz’in yeni dizi projesiyle ilgili büyük rahatsızlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en büyük çıkış yapan oyuncularından olan Burak Deniz, Bizim Hikaye dizisindeki başarısı ile takdir kazanmıştı. Ünlü oyuncu bu başarısı sayesinde de birçok teklif aldı.

Bizim Hikaye’nin final yapmasından bir süre önce Burak Deniz’in Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın patronu olduğu Tims&B şirketiyle anlaştığı ortaya çıkmıştı.

Yeni sezonda yeni dizi projesiyle ekrana gelmeye hazırlanan Burak Deniz, projenin duyulmasından rahatsız olduğunu açıkladı.

Youtube’da yer alan Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler isimli programa katılan Burak Deniz, yeni projesi bulunduğunu ancak detay vermek istemediğini söyledi. Deniz, “Şu anda bilinmesi benim için rahatsızlık verici oldu, ne yalan söyleyeyim. Duyuldu, hemen haberi yapıldı onun” diyerek yeni projesinin duyulmasının kendisini rahatsız ettiğine vurgu yaptı.

Burak Deniz'in yeni dizi projesiyle ilgili büyük rahatsızlığı! 7

Burak Deniz, bu sezon ‘Söz’ün yanı sıra ‘Leke’, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ve ‘Gülperi’ dizilerine imza atan şirketin ‘Patron’ adlı yeni projesinde başrol oynayacak. Eylül sezonunda Show TV’de ekrana gelecek olan diziyi son olarak ‘Söz’ dizisini çeken Yağız Alp Akaydın’ın yönetmesi planlanıyor.