Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Özçivit, oğlu Karan ve kendi isimlerinin milyonluk reklamlarla anılmasına tepki verdi!

Burak Özçivit, oğlu Karan ve kendi isimlerinin milyonluk reklamlarla anılmasına tepki verdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Nisan ayında oğulları Karan’ı kucaklarına alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, magazinin gündemine son dönemde büyük paralarla yapılan reklam anlaşmaları iddialarıyla geliyorlar!

Oğulları Karan doğmadan önce Arap ülkelerinden fotoğrafları için milyonluk teklifler geldiği, Karan için açtıkları sosyal medya hesabını yönetmek için yine yüksek rakamlar önerildiği şeklinde pek çok haberle gündeme gelen çift, bu durumdan çok rahatsız.

Beyaz TV’deki Beyaz Magazin programında yayınlanan görüntülerde, bir mekan çıkışında magazincilerin sorularını yanıtlayan Burak Özçivit, bayramda İstanbul’da olduklarını, bir yere gidemediklerini söyledi.

Karan’la ilgili gelen yüksek bütçeli reklam fiyatları, sosyal medyasının yönetilmesi için büyük rakamlarla gelen tekliflerle ilgili Özçivit, “Şu an öyle bir düşüncemiz yok” diye konuştu.

Burak Özçivit, oğlu Karan ve kendi isimlerinin milyonluk reklamlarla anılmasına tepki verdi! 7

Bu tür haberlerle sürekli gündemde olmaktan rahatsız olup olmadıkları ile ilgili bir soruya da Burak Özçivit, “Evet kesinlikle. Çok fazla konuşmak istemiyorum bunlarla ilgili” yanıtını verdi.

Muhabirlerin bir çok ünlü ismin bayramda aileleriyle, çocuklarıyla fotoğraf paylaşarak sosyal medyadan bayram kutlaması yaptıklarını hatırlatılması ve hayranlarının Karan bebeğin fotoğrafını bekledikleri şeklindeki sözler üzerine Burak Özçivit,”Pek vaktimiz olmadı. öyle söyleyeyim. Ufaklık bizi rahat bırakmıyor” diye konuştu.