Ana sayfa Dizi Haberleri Bu başkaydı! Menajerimi Ara dizisine bugüne kadar katılan tüm ünlü konuklar kusura bakmasın!

Bu başkaydı! Menajerimi Ara dizisine bugüne kadar katılan tüm ünlü konuklar kusura bakmasın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisine artık her hafta ünlü bir ismin konuk olmasına alışmaya başladı. İzleyiciye güzel sürprizler yapan bu konuklarla birlikte dizi daha da ilgi çekmekte. Ekranda özlediğimiz isimlerden, halen dizisi ekranda olan pek çok isim Menajerimi Ara’ya konuk olarak geliyor. Bu hafta yayınlanan bölümde ise Burçin Terzioğlu yer aldı. 9. bölümü Salı akşamı ekrana gelen dizide, Poyraz Karayel’in final yapmasından sonra başka dizide yer almayan Terzioğlu’nun oynaması, hayranlarını çok mutlu etti.

Ancak Burçin Terzioğlu’nu diğer konuklardan ayıran tek özellik bu değildi. Terzioğlu, dizide diğer oyuncular gibi esprili ya da kimi gergin anların yaşandığı küçük maceralarla yer almadı. Onun hikayesi biraz daha farklıydı. Üstelik herkesi de şaşırtan bir sahneyle büyük dikkat çekti.

Bilindiği gibi diziye bugüne kadar katılanlar arasında Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy, Gökçe Bahadır, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Rıza Kocaoğlu, Ercan Kesal, Derya Baykal, Melisa Şenolsun, Ahmet Rıfat Şungar gibi ünlü isimler yer almıştı ama hiç bir konuğun rolü, bu denli sarsıcı değildi.

Oyuncular aslında kendilerini oynuyorlar dizide. EGO ajans sanki kendilerinin menajerliğini yapıyormuş gibi sahnelere dahil oluyorlar. Kimi küçük çaplı krizlerin arkasında olan biten anlatılırken, bazen de esprili sahnelerde yer alıyorlar.  Fakat Burçin Terzioğlu’nun diziye konuk olduğu hikaye ile ekran başında diziyi izleyenleri şaşırtan anlar yaşandı.

“Kadına taciz” konusuyla ilgili farkındalık yaratmak için farklı bir hikaye eklenmişti diziye. Pek çok kadın gibi ünlü kadınların da yaşadığı bu duruma bir örnek verildi. Bu konunun muhatap ismi de Burçin Terzioğlu oldu. Menajerimi Ara dizisinde bir takı sponsorunun oyuncuya bir akşam yemeği, sonrasında Midilli adasına gitmek gibi bir teklifte bulunduğu sahne, izleyenleri bir anda bambaşka bir hikayenin içine çekti.

Dizilerde de sıklıkla ‘kadına taciz, şiddet’ konuları işleniyor ama çoğu zaman reyting kaygısıyla yapıldığı eleştirilerine maruz kalan bu sahnelere kıyasla gerçek hayattan çok net bir örnek verildi Menajerimi Ara’da.

Kendisini taciz eden adam karşısında susmayan, yakasına yapışan, ona dersini veren, üstelik bir kaç dakika sonra çıktığı sahnede herkesin karşısında ve canlı yayında yaşadıklarını cesurca anlatarak herkesi şaşkına çevirip sonra da cesaretinden dolayı alkış alan, örnek davranışıyla takdir toplayan bir sahneyle Burçin Terzioğlu dizinin konuşulan ismi oldu.

Kadınlara “Susmayın” diyen Terzioğlu’nun sözleri ve bu sahne ile birlikte “Mesaj verilecekse işte böyle verilir!” dedirtti adeta.

Çok konuşulan ve sosyal medyada da herkesin takdirle karşıladığı o sahneyi aşağıda izleyebilirsiniz:

Ünlü de olsa kendisi gibi pek çok kişinin benzer olaylar yaşadığını, toplumun içinde de bu tür durumlar yaşayan her kadın gibi susmaması gerektiğini, herkesin konuşması, anlatması gerektiği, kadınların birbirine destek olarak bu olayları üstesinden geleceğini anlattı ve gerçekten yaptığı konuşmayla herkesi ayakta alkışlattı.

Pek çok dizinin eline yüzüne bulaştırdığı mesaj veya reyting kaygılı konu, Menajerimi Ara’da o kadar gerçekçiydi ki herkes için sarsıcı oldu.

Bakın izleyiciler bu sahne için neler neler söylüyor?

Bu başkaydı! Menajerimi Ara dizisine bugüne kadar katılan tüm ünlü konuklar kusura bakmasın! 14

Bu başkaydı! Menajerimi Ara dizisine bugüne kadar katılan tüm ünlü konuklar kusura bakmasın! 15

Bu başkaydı! Menajerimi Ara dizisine bugüne kadar katılan tüm ünlü konuklar kusura bakmasın! 16

Bu başkaydı! Menajerimi Ara dizisine bugüne kadar katılan tüm ünlü konuklar kusura bakmasın! 17

Bu başkaydı! Menajerimi Ara dizisine bugüne kadar katılan tüm ünlü konuklar kusura bakmasın! 18

Bu başkaydı! Menajerimi Ara dizisine bugüne kadar katılan tüm ünlü konuklar kusura bakmasın! 19

Bu başkaydı! Menajerimi Ara dizisine bugüne kadar katılan tüm ünlü konuklar kusura bakmasın! 20

Bu başkaydı! Menajerimi Ara dizisine bugüne kadar katılan tüm ünlü konuklar kusura bakmasın! 21