Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Sevinç, çok ağır bir hikayenin baş kahramanı!

Burak Sevinç, çok ağır bir hikayenin baş kahramanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan İçimizdeki Ateş isimli yeni dizinin yayınlarının başlaması ile birlikte dram yönü güçlü bir hikaye daha izleyicilerin karşısına çıkmış oldu. Bir hukuk dizisi olarak öne çıkan ve genç isimlerin de güçlü konumlandırmaları sonucu bir gençlik dizisi görüntüsü de veren İçimizdeki Ateş, ağır bir dram dizisi olarak öne çıkıyor.

Burak Sevinç ile Ceren Benderlioğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide iki başarılı avukatın hem iş dünyasında hem de özel hayatlarında yaşadıkları olaylar izleyicilerin karşısına getiriliyor. Ayrıca 4 genç avukatın da mesleklerinde ilerleme noktasında başlarından geçenlerin detayını yine bu dizide bulabilirsiniz.

Geçen yıl Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi için 6 ay kadar sette yer alan ve dizinin bu yıl ekrana gelmesi ile de yine ilgi gören Burak Sevinç, çok farklı bir karakter ile tekrar ekranda yer almaya devam ediyor. Oyuncu, Söz isimli dizideki Fethi karakteri ile popüler oldu ve bu döneme kadar da çok farklı yapımlarla tecrübelerini artırdı.

Burak Sevinç, çok ağır bir hikayenin baş kahramanı! 8

Burak Sevinç, başrolde yer aldığı ve Doğan karakterini canlandırdığı dizide kararlı ve idealist birisi. Avukat Doğan’ı üzmek, kırmak veya tehdit etmek mümkün değil. Kimse onu satın alamaz, adaletin ve hukukun sorabileceği tüm hesapları sormaktan asla çekinmez.

Böyle güçlü bir karakter ile ekrana geri dönen oyuncu, Tülin Tan karakterini canlandıran Ceren Benderlioğlu ile de iyi bir uyum yakaladı.

Doğan ve Tülin karakterleri hem iş ortağı hem de birbirlerine aşkla bağlı bir ikili. Hayatı Doğan ile tanıyan Tülin, bir türlü ondan kopamıyor ve çocuklarını kaybetmenin derin acısı da bu çiftin tüm hayatını değiştiriyor.

Burak Sevinç, Doğan ile Tülin karakterlerinin çok ağır bir hikayelerinin bulunduğunu belirterek, şunları söyledi: “Atlatılamayacak derecede zor bir durumları var: Doğan’ın karakteri nedeniyle ilişkilerini de zedeleyebilecek duruma kadar geliyor.”

Burak Sevinç, çok ağır bir hikayenin baş kahramanı! 9

Birbirlerini ilk gördükleri anda aşık olan bu çiftin idealleri ve gelecek planları var. Ceren Benderlioğlu, “Birbirlerine deli gibi aşıklar. Çok büyük bir kayıp vermelerine rağmen, hala birbirlerini bırakamıyorlar. Bir yerden birbirlerine tutunmak istiyorlar. Hayat onlara ne getirecek bilmiyorum. İlerleyen zamanlarda onların da birbirlerine olan tutkuları ile ilgili bir şeyler yaşanacaktır” diye konuştu.

İçimizdeki Ateş dizisi hem genç 4 avukatın hayata atılma hikayesi hem de hayatlarında büyük zorluklar yaşayan bir çiftin ayakta kalma ve birbirlerine tutunma hikayesi olarak öne çıkacaktır.