Ana sayfa Dizi Fragmanları İçimizdeki Ateş dizisinde işler fena karıştı!

İçimizdeki Ateş dizisinde işler fena karıştı!

tarafından ker_def

İçimizdeki Ateş dizisi ilk bölümü ile geçen hafta yayınlandı ve reytingler pek de beklenildiği gibi gelmedi. Perşembe akşamları atv ekranında yayınlanan dizinin artık yeni rakipleri var. Seni Kalbime Yazdım isimli TRT1 dizisi 30 Haziran Perşembe günü başlıyor. Star TV’nin Duy Beni dizisi ise gelecek hafta 7 Temmuz Perşembe günü ilk bölümü ile yayında olacak. Yani İçimizdeki Ateş dizisi için artık şartlar daha da zorlaştı.

ilk bölümde reytingler beklenildiği gibi iyi gelmedi ama güçlü bir hikayesi bulunan dizinin durumu toparlama ihtimali de var. Burak Sevinç ile Ceren Benderlioğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide, 4 genç oyuncu da öne çıkıyor. Hukuk bürosunda stajyerlerin yarışı hızlanırken; İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Demirhan Demircioğlu ve Gizem Arıkan da performansları ile dikkatleri çekiyor. Peki dizisinin ikinci bölümünde neler yaşanacak?

atv’nin, yapımını Fabrika Yapım’ın yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği ‘İçimizdeki Ateş’ dizisi 30 Haziran Perşembe akşamı ikinci bölümüyle ekrana geliyor.  ‘İçimizdeki Ateş’te bu hafta neler olacak? Mert, stajının ilk günü Ceyhun yüzünden başını öyle bir belaya sokmuştur ki kendiyle birlikte arkadaşlarını da tehlikeye atmıştır.

Ceyhun kendini kardeşi Mert için feda edecek mi?

Banu, ablası Bahar’dan gizlediği kişinin kim olduğunu açıklayacak mı?

Ege oteldeki ayrıcalıklarını koruyabilecek mi?

İçimizdeki Ateş dizisinde işler fena karıştı! 7

Doğan Yener’i çileden çıkaran olayın perde arkasındaki hain kim? Hale Yener & Tan hukuk bürosundan ayrılacak mı?

Ekip ofisteki ilk günlerinde bir davayla görevlendirilir. Kendilerini göstermeleri için bulunmaz bir fırsat olan bu dava, genç avukat adayları için sürpriz gelişmeleri beraberinde getirecektir.

Yönetmenliğini Murat Onbul üstlendiği dizinin senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz, Nur Özlem Elginöz kaleme alıyor. ‘İçimizdeki Ateş’ yeni bölümleriyle her perşembe atv’de.