Ana sayfa Sosyal Medya Burak Sevinç, İçimizdeki Ateş dizisinde herkesin özlem duyduğu büyük bir şeyi ortaya çıkartacak!

Burak Sevinç, İçimizdeki Ateş dizisinde herkesin özlem duyduğu büyük bir şeyi ortaya çıkartacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Sevinç ismini dizi hayranları Söz isimli asker dizisinde aklını yazdı. 1985 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelen oyuncu, 2011 yılından bu yana setlerde yer almaya ve başarılı performanslar ortaya koymaya devam ediyor.

Ben Onu Çok Sevdim dizisindeki Hasan karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu ayrıca Evli ve Öfkeli isimli dizideki Cihan rolünde de başarılı bir performans ortaya koymuştu. Ancak Burak Sevinç’in daha da ön planda olmasını Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Timur karakteri sağladı…

Burak Sevinç, 3 sezon süren Söz isimli asker dizisindeki Fethi Kulaksız karakteriyle ise kariyer zıplamasını yaşadı. Bir anda büyük popülerlik elde eden Burak Sevinç, ardından ismini başrollere yazdırdı. Leke dizisindeki ilk başrolünün ardından Kırmızı Oda ve Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli projeleri geldi.

Bonkis isimli dijital dizide de izlediğimiz oyuncu, şimdilerde Doğan karakteri ile İçimizdeki Ateş dizisinin ekibinde yer alıyor. Güçlü bir avukat olan Doğan karakterinde izleyeceğimiz Burak Sevinç, böylelikle yaz dönemini atv ekranında ve bir hukuk temalı gençlik dizisinde geçirecek.

Burak Sevinç, İçimizdeki Ateş dizisinde herkesin özlem duyduğu büyük bir şeyi ortaya çıkartacak! 7

Burak Sevinç, karakterini şu sözlerle anlattı: “Doğan öncelikle bir avukat. O kadar iyi bir avukat ki, kolay kolay kimsenin karşısında çıkmasını istemeyeceği derecede bir avukat. Gerçekten adalet duygusu çok yüksek. Bu sadece mesleki olarak değil, kendisinin de insan olarak adalet duygusu o kadar yüksek ki, bu da mesleğini daha iyi yapmasını sağlıyor.”

Çok azimli ve hırslı bir karakteri canlandıracak olan Burak Sevinç, sertlik ve soğukluk gibi yanları bulunan bu karakterin şefkatli birisi olduğunu da ifade ediyor.