Ana sayfa Dizi Haberleri Yine zenginle fakirin mücadelesini izleyeceğiz! Tozluyaka’dan ilk görüntüler geldi!

Yine zenginle fakirin mücadelesini izleyeceğiz! Tozluyaka’dan ilk görüntüler geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin birkaç gün önce çekimleri başlayan yeni yaz dizisi Tozluyaka ekrana gelmek için gün sayıyor. Zengin ve fakir gençlerin mücadelesini ekrana getirecek diziden gelen ilk fotoğraflar yine heyecanlı bir hikayenin izleyiciyi beklediğini gösteriyor.

Fox TV’nin, Senden Daha Güzel’den sonra ekrana getireceği ikinci yaz dizisi Tozluyaka’nın ilk duyurusu uzun süre yapılmış ancak bir daha uzun süre bir bilgi gelmemişti. Nihayet güzel haber geldi, dizinin çekimlerine birkaç gün önce başlandı. Genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi yine zenginle fakirin mücadelesini anlatacak.

Yine zenginle fakirin mücadelesini izleyeceğiz! Tozluyaka’dan ilk görüntüler geldi! 8

Merakla beklenen Tozluyaka dizisinin setinden ilk kareler de sosyal medyaya düştü. İki farklı kesimden gençlerin heyecan dolu hikayesini anlatacak diziyle ilgili merak da iyice arttı. Dizi, daha önce adını hiç duymadığımız genç oyuncuların yanı sıra Emre Kınay, Tayanç Ayaydın , Dolunay Soysert gibi usta isimlerin eşlik etmesinden oluşuyor.

NTC Medya tarafından çekilen dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Çağla Şimşek, Kadim Yaşar, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç, Nebil Sayın ve Nur Yazar, Ulvi Kahyaoğlu ile Kaan Mirac Sezen yer alıyor. Tozluyaka’nın haziran sonu gibi ekrana gelmesi bekleniyor.

Yine zenginle fakirin mücadelesini izleyeceğiz! Tozluyaka’dan ilk görüntüler geldi! 9

Tozluyaka dizisi sete çıkmadan kısa süre önce başrol krizi yaşamıştı. Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe karakteri ile popüler olan Nilsu Berfin Aktaş’ın önce başrol kadın oyuncusu olarak yer alması yönünde olumlu görüşmeler yapıldı ama son anda oyuncu Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli komedi dizisinde yer almayı tercih etti.

Dram yapımı yerine komedi ağırlıklı yeni dizisiyle ekranda yer alacak olan Nilsu Berfin Aktaş’ın yerine Tozluyaka’ya kimin geleceği de merak ediliyordu.

Aktaş’ın ayrılığı üzerine yapım şirketi yine Kuzey Yıldızı dizisinden genç bir isimle anlaştı. Kuzey Yıldızı dizisinde Kamer Mollaoğlu karakterini canlandıran Ecem Çalhan, Tozluyaka dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.