Ana sayfa Dizi Haberleri Burçin Terzioğlu, yeni dizisinde çok şaşırtacak! Fantastik bir karakteri oynayacak!

Burçin Terzioğlu, yeni dizisinde çok şaşırtacak! Fantastik bir karakteri oynayacak!

tarafından zk zk
Netflix’in ilk Türk dizisi olma ünvanını taşıyan The Protector’un kadrosuna Burçin Terzioğlu da katıldı!

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı dizide ayrıca Okan Yalabık , Ayça Ayşin Turan , Hazar Ergüçlü , Mehmet Kurtuluş gibi güçlü isimler bulunuyor.

Poyraz Karayel dizisinin bitişinin ardından bir süre ekranlardan uzak kalan ve dinlenen başarılı, güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, yeni projesi için Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi “The Protector”ı seçti.

Bugüne kadar yer aldığı her projede başarılı oyunculuğuyla övgüler toplayan Burçin Terzioğlu, son olarak yer aldığı 3 sezon devam eden Poyraz Karayel dizisinin ardından bir süre dinlemeyi tercih etmiş ve ekranlardan uzak kalmıştı. Terzioğlu’nun aklını Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi “The Protector”daki “Rüya” karakteri çeldi.

Burçin Terzioğlu, yeni dizisinde çok şaşırtacak! Fantastik bir karakteri oynayacak! 7

Burçin Terzioğlu tarafından hayat verilecek “Rüya” karakteri, sonsuz aşkı deneyimlemiş, göz kamaştırıcı güzelliği ve gizemli havası ile etrafındakilerin başını döndüren özgür ve güçlü bir kadındır.

Yıldız oyuncu, onu uzun süre sonra setlere döndüren ‘The Protector’ı karakter ve hikayenin farklı olmasından ötürü kabul ettiğini dile getiriyor. Önümüzdeki aylarda yayınlanması planlanan ‘The Protector’ ve Terzioğlu’nun canlandırdığı Rüya karakteri heyecan yaratacak.

Ne zaman yayınlanacak?

Dizi Eylül ayı içerisinde 10 bölüm birlikte Netflix sitesinde yayınlanacak. Dizi beklenen ilgiyi görmesi halinde Netflix’ten 2. sezon onayı alacak. Koruyucu dizinin senaryosunda dünyaca ünlü Narcos dizisinin yazarı Cris Brancato’nun da imzası var. Dizinin yapımcılığını ise Netflix ve O3 Medya’nın ortaklarından Onur Güvenatam üstleniyor.

The Protector Dizisi Konusu ve Karakterleri:

N İpek Gökdelen’in Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi isimli kitabından esinlenen dizide eğitimi için İstanbul’a gelen Hakan’ın hikayesi anlatılıyor. Dizinin sıra dışı hikayesinde İstanbul’un son muhafızlık görevi Hakan’a verilir. Hakan daha sonra 500 yıl önce Yavuz Sultan Selim tarafından Denizlili dokumacıya diktirdiği gömleği giyerek sıradan bir öğrenciden süper kahramana dönüşecek. Dizinin dünyada yayınlanacak orjinal ismi ise The Protector olacak.