Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi Elimi Bırakma’nın konusu ne? Kimler oynuyor? Alp Navruz kimi oynayacak?

Yeni dizi Elimi Bırakma’nın konusu ne? Kimler oynuyor? Alp Navruz kimi oynayacak?

tarafından zk zk

TRT1 için çekilen ve Üs Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Elimi Bırakma’ dizisinin ilk bölüm çekimleri başladı.

Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturduğu dizinin başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz paylaşıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkati çeken ‘Elimi Bırakma’da; Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Elimi Bırakma isimli dizinin tanıtım filmi de yayınlandı…

DİZİNİN KONUSU:

Elimi Bırakma dizisinde güçlü bir aile bağı kurmanın önemi anlatılacak. Elimi Bırakma dizisinde Alp Navruz’un hayat verdiği Cenk karakteri büyük bir yemek firmasının sahibi olan zengin bir ailenin Amerika’da okuyan oğlu olarak ekran karşısına çıkacak. Dizide Alina Boz’un hayat verdiği Azra karakteri ise ünlü bir kebapçının Amerika’da aşçılık okuyan kızı olarak karşımıza çıkacak. Azra ve Cenk’in yollar ise Amerika dönüşü uçakta bavulları karıştırılması ile kesişecek. Daha sonra ise Cenk’in babaannesi Feride bir birine yakıştırdığı iki genci münasip görecek ailelere şok sürpriz hazırlayacak. Böylece Cenk ve Azra’nın yollar sonsuza dek birleşecek.

Yeni dizi Elimi Bırakma'nın konusu ne? Kimler oynuyor? Alp Navruz kimi oynayacak? 7

Dizinin Künyesi

Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım

Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,

Yönetmen: Sadullah Celen

Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal